Vprašanja, razprave o izdelkih Locox TVM articulations

100% stranke

priporočam ta izdelek

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Julien
2 sporočila
julien fr
Pozdravljeni, opazil sem, da obstajajo antiinflamatorne vrline, za pse, ki so že imeli prehodno ledvično odpoved zaradi protivnetnih zdravil, ali jim lahko vseeno dajemo locox? Ne najdem dela o kontraindikacijah, hvala
Dominique
12 sporočila
dominique fr
Vprašala sem svojega veterinarja, če obstajajo kakšne kontraindikacije, a NI jih, ker to, kar je v tem izdelku, obstaja v našem telesu tako kot v telesu psov, vendar s starostjo upada, zato da zaščitimo naše kosti in hrustanec, jemljemo hondroitin in glukozamin, za naše živali pa je na voljo v LOCOX. To je zelo dober izdelek.
Julien
2 sporočila
julien fr
Pozdravljeni, opazil sem, da ima locox protivnetne učinke za pse, ki so že imeli začasno ledvično insuficienco zaradi protivnetnih zdravil. Ali jim lahko vseeno damo locox? Ne najdem dela o kontraindikacijah, hvala.
PATRICK CARINE
1 sporočila
patrick carine fr
Pozdravljeni, priporočili so mi locox za mojega 18 mesecev starega psa, ki ima težave z rastjo (šepa 24 ur in potem nič več). Ali bi bil ta izdelek primeren zanjo?
Catherine
1 sporočila
catherine fr
Pozdravljeni, že 2 leti uporabljam Locoxx za mojo 10 let staro belgijsko ovčarko zaradi njenih krhkih sklepov (težave z ligamenti zadnjih tačk): po obisku veterinarja zaradi protivnetnih zdravil mi je svetovala, da ji Locoxx dajem neprekinjeno. To deluje, saj je moja psička manj boleča in manj šepa. Z retrospektive bi ji morda morala začeti dajati že od mladih nog, saj je zelo živahna in pogosto hitro steče brez ogrevanja. Glede na njeno starost in bolečine ji dam tableto zvečer v koščku sira: to obožuje.
Karin
1 sporočila
karin fr
Pozdravljeni, Zelo sem zainteresirana za izdelek LOCOX za mojega mačka, ki precej trpi, saj je že star 16 let. Vendar pa bi rada vedela, kako mu dajem te prehranske dodatke, prosim? Ali ga je treba zdrobiti in vmešati v njegovo hrano ali mu ga neposredno dati? Ali je LOCOX močnega okusa? Ker je zelo težko dati zdravilo mojemu mačku, žal! ;) Hvala vnaprej za vaše nasvete!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek je treba pogoltniti, je zelo okusno. Uporabite lahko brizgo za tablete, da si olajšate nalogo. https://www.zoomalia.com/animalerie/seringue-a-medicaments-p-28475.html S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo