Vprašanja, razprave o izdelkih Notranji kunčnik - Ferplast Cottage
117 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
laure
Pozdravljeni,
Glede pakiranja, ali je zajčnik dostavljen v enem ali več paketih?
Zahvaljujem se vam vnaprej za vaš odgovor.
Lep pozdrav
Glede pakiranja, ali je zajčnik dostavljen v enem ali več paketih?
Zahvaljujem se vam vnaprej za vaš odgovor.
Lep pozdrav
1 sporočila
lauriane
Pozdravljeni, zelo me zanima mini koča. Ali veste, kdaj jih boste prejeli? Hvala vnaprej!
85 sporočila
mathieu
Pozdravljeni, Zaradi podaljšanega dobavnega roka naj bi izdelek prejeli čez en mesec. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marie claire
Pozdravljeni,Je predvidena ponovna zalog črede v velikosti 129cm in če je, ali bo še vedno na akciji?Najlepša hvala vnaprej!
3 sporočila
aurelie
Pozdravljeni!
Kakšno velikost kletke mi priporočate za kunca pasme belier, ki tehta 2,5 kg, da mu ne bo pretesno? Hvala.
Kakšno velikost kletke mi priporočate za kunca pasme belier, ki tehta 2,5 kg, da mu ne bo pretesno? Hvala.
3 sporočila
lauréne
Pozdravljeni, ali je kdo našel rešitev za spremembo spodnje mreže, kjer je majhen vhod? Hvala
7 sporočila
aurélie
Pozdravljeni, ali obstaja nadomestni pladenj za cottage xl? Hvala vam.
1 sporočila
anaïs
Pozdravljeni,
iščem rezervni zaboj za model hiške XL, ... Je možno to naročiti?
Lep pozdrav,
iščem rezervni zaboj za model hiške XL, ... Je možno to naročiti?
Lep pozdrav,
2 sporočila
tessy
Pozdravljeni; Kdaj bo ta kletka spet na voljo v klasičnem formatu?
1 sporočila
stephane
Pravkar sem naročil notranjo kletko za glodavce. Ali mi lahko poveste, zakaj imam stroške pošiljanja, čeprav oglašujete brezplačno dostavo za nakupe nad 39 evrov? Hvala. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek je del nestandardnih referenc, za katere se brezplačna dostava ne uporablja. Vabimo vas, da obiščete naslednjo povezavo in izveste vse o pogojih pošiljanja: https://www.zoomalia.com/information/avantage/ Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
aurore
Zdravo, ali mi lahko, prosim, poveste notranje višine prvega in drugega nadstropja? Hvala vnaprej. S spoštovanjem
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Višina za veliko kočo je 37 cm za nadstropje in 63 cm za pritličje. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
manon
Pozdravljeni, zanima me, ali je velikost lesene hiše enaka za običajno in veliko kočo. Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost hišice je enaka. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
dylan
Pozdravljeni, ali je mogoče v pritličju dodati leseno hišico? Ali so vrata dovolj velika, da skozi njih spravimo hiško? Ali je širina primerna za dve morski prašički?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka bo primerna za dve morski prašički. Vendar pa bodo vrata preozka za hiško. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
céline
Pozdravljeni, ali obstaja zaščitni pokrov, če ga želimo postaviti zunaj? Hvala,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, na žalost ni zaščitne prevleke. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sandrine
navaja se, da lahko ločimo dve ravni opcijsko s katerim pripomočkom hvala rad bi ločil moške in ženske morske prašičke.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ločevanje zgornjega in spodnjega dela poteka s pomočjo lesene lopute. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
laëtitia
Pozdravljeni, rad bi vedel, kakšna je globina spodnjega plastičnega pladnja, prosim? (Dodajam pladenj za leglo v zajčjo kletko, da ugotovim, če bo moj pladenj ustrezal v višino, ko izvlečem spodnji predal). Vnaprej se vam zahvaljujem za vaš odgovor. S spoštovanjem
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, višina posode je 5 cm. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
7 sporočila
aurélie
Pozdravljeni, zanima me, kdaj bo notranja zajčnica Cottage Simple ponovno na voljo. Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta kletka za kunce je v postopku oskrbe, na voljo bo v prihodnjem tednu. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
9 sporočila
isabelle
Zdravo, kaj pomenijo simboli poleg opisov? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, gre za težke in obsežne izdelke, ki zahtevajo posebno obravnavo glede pakiranja in transporta: zato niso upravičeni do brezplačne dostave. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
9 sporočila
isabelle
Ali sta priložena steklenička in skleda ter stojalo (za seno)? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priloženi so dodatki, steklenička, posoda in dozirnik za seno. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
9 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, zelo mi je všeč ta kletka. Kmalu bom posvojil pritlikavega ovna. Ali bo ta kletka dovolj velika, saj so ovni nekoliko večji in težji od pritlikavih zajcev? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kurnik je primeren za nizozemske ovnarskie zajce. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
christelle
Pozdravljeni. Pri branju vprašanj/odgovorov spodaj vidim, da izdelka pogosto ni na zalogi ali da ga ni več od leta 2015... Ali ga boste res kmalu prejeli; Rad bi ga naročil? In ali mi lahko, prosim, sporočite tudi dimenzije in težo paketa? Hvala za vse. S spoštovanjem.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta artikel je trenutno naročen pri našem dobavitelju. Naslednja dobava je predvidena za sredino junija. Če bo ta artikel dostavljen, bo na naši spletni strani prikazan kot "na zalogi". Žal nimamo informacij o velikosti paketov za ta izdelek. Vendar pa je skupna teža paketov približno 40 kg. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
7 sporočila
aurélie
Zdravo, kdaj bo spet na voljo veliki kunčji hlev Cottage? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek je v fazi ponovnega naročanja, prejeli naj bi ga tekom naslednjega tedna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
7 sporočila
aurélie
Pozdravljeni, za dva pritlikava zajčka kateri vrtni zajčnik bi mi svetovali? Ali se lahko ločita dve etaži tako, da je en zajec zgoraj in drugi spodaj, brez da bi se dva med seboj povezovala? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam večjo velikost, da bo prostora za vaši dve živali, še posebej če nameravate vsakega ločiti s svojo etažo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
16 sporočila
geraldine
Pozdravljeni, za dve hiški imata spodnja vrata, katera bi bila primerna za 1 zajca in 2 morski prašički? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, treba bo vzeti VELIKO zajčjo kletko. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
16 sporočila
geraldine
zdravo, spodaj so vrata, skozi katera se lahko sprehajate v hiši
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka ima rešetko na spodnjem delu, ki omogoča zajcu, da gre na sprehod. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
corinne
ALI JE MOŽNO DODATI STRANIŠČNO HIŠICO? IN ČE JA, KATERO?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Kotna hiša za stranišče se lahko doda, izbrati jo boste morali glede na velikost vaše živali. https://www.zoomalia.com/animalerie/maison-de-toilette-d-angle-pour-rongeur-verte-p-28153.html S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
carina
Dober večer. Kaj je treba kupiti, da boste imeli možnost zakleniti obe strani? Kdaj boste prejeli veliki model? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velik model je trenutno v postopku ponovnega zalaganja, na voljo bo v 8 do 15 dneh. Ni dodatnih možnosti za nakup te kletke, lestve so zložljive za izolacijo pritličja. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
geneviève
Pozdravljeni, ali bo kletka s širino 129 cm ponovno na voljo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta zajčnik je trenutno naročen pri našem dobavitelju, na voljo bo konec tedna ali v začetku naslednjega tedna. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
16 sporočila
geraldine
Pozdravljeni, izdelek je dovolj velik za enega zajca in dve morski prašički, hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta zajčnik lahko sprejme dve morski prašički in enega zajčka, pod pogojem, da lahko vaši majhni spremljevalci nekaj ur na dan preživijo v večjem prostoru. Na primer, lahko dodate ograjen prostor. https://www.zoomalia.com/animalerie/enclos-modulable-pour-rongeurs-p-21742.html https://www.zoomalia.com/animalerie/enclos-d-exterieur-en-metal-ferme-omeo-de-100-a-180cm-p-30023.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
12 sporočila
lucie
kje lahko izberemo možnosti?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, na žalost kolesa kot dodatna oprema trenutno niso na voljo za prodajo v našem katalogu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
12 sporočila
lucie
Rad bi v hišico dal posteljo za svojega zajca, vendar ne najdem ničesar za noter. Kaj priporočate?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svetujemo vam, da mu priskrbite udobno gnezdo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
4 sporočila
laurence
Pozdravljeni, jaz svojemu zajcu dam šestkrat zloženo brisačo za prhanje in mu je zelo všeč.
1 sporočila
anaita
zdravo, rad bi vedel, če bi preprost "Clapier Cottage" ustrezal za 2 dihurja? pisalo je, da izdelek trenutno ni na voljo, veste, kdaj ga bo mogoče znova kupiti? hvala, s spoštovanjem.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, odsvetujemo uporabo takšnih kletk za dva dihurja. Ta kletka bo ponovno na voljo čez 10 dni. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
yohan
Pozdravljeni, ali so lahko v kletki za zajce tudi podgane? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka je bolj namenjena večjim glodavcem, kot so zajci ali morski prašički, vendar lahko po želji vanjo namestite tudi svoje podgane. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
yohan
Pozdravljeni, ali je ta zajčnica primerna za dva burgundska zajca?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ker so burgundski zlatorjavi zajci velikega obsega in so impozantni, vam priporočamo model Notranjega zajčnika za glodavce Cottage velikosti s referenco 42563 Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
mathilde
Pozdravljeni, ali bi ta zajčnik ustrezal dvema samicama morskega prašička? V manjši velikosti bi to lahko ustrezalo? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Res je, da bosta morska prašička imela vso udobje v tem kletki. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sandra
Pozdravljeni, ali lahko kupimo posode za steljo tega modela ločeno?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Spodaj boste našli povezavo, ki vam omogoča neposreden dostop do produkta: https://www.zoomalia.com/animalerie/bac-de-rechange-pour-rabbit-100-double-rabbit-100-tris-clapier-cottage-clapier-ranch-120-p-19844.html S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
camille
Pozdravljeni, ali so kolesa za premikanje kletke priložena v paketu? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ne, so po izbiri. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
7 sporočila
céline
Pozdravljeni, katero rampo bi morali izbrati kot možnost za preprečitev dostopa med dvema nadstropjema? Ker želim imeti dva pritlikava ovna spodaj in enega pritlikavega ovna zgoraj. Glede na to, da želim izbrati veliko hiško, torej referenčno številko 42563. Vnaprej hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Obe nadstropji sta ločljivi s prehodom, ki je priložen h kletki za zajce. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
samantha
Pozdravljeni, rad bi vedel, do kdaj velja promocija?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, promocija velja do razprodaje zalog. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
mindy
Pozdravljeni, razmišljam o nakupu kletke za svojega enoletnega kunca pasme belier in rad bi vedel, kakšna je razlika med obema kletkama, zakaj je prva 169 evrov, druga pa 229,95 evrov. Katera je bolj primerna za mojega kunca, ki tehta približno 1,5 kg. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, velikost je različna:
Zunanje mere enostavnega kočka: 108 x 59 x 102,5 cm visoko
Zunanje mere velikega kočka: 129 x 68 x 103,5 cm visoko
Oba kletka se zdita primerna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Zunanje mere enostavnega kočka: 108 x 59 x 102,5 cm visoko
Zunanje mere velikega kočka: 129 x 68 x 103,5 cm visoko
Oba kletka se zdita primerna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
laura
Pozdravljeni, zanima me, ali mali model ustreza pritlikavemu zajcu? Hvala vnaprej!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka se zdi primerna za pritlikavega zajca. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
christian
Ali je ta kletka primerna za velikanskega papilon zajca, hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Vaš kunci za zajca se zdi ozek.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Vaš kunci za zajca se zdi ozek.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
virginie
10. oktobra 2014 ob 13:04 Zdravo, razmišljam o nakupu manjšega modela tega notranjega kletke za kunc ter morca. Imam nekaj vprašanj:
- Mislite, da je ta model dovolj velik za ti dve živali?
- Kakšne so dimenzije odprtine za dostop do zunanjega dela na spodnji ravni? Ali ta velikost omogoča kuncu ušesniku, da prosto vstopa in izstopa?
- Isti vprašanji za zgornji/spodnji prehodni loputo? Lahko kunci ušesnik enostavno prehaja skozi?
- In enako za hiško v notranjosti?
Najlepša hvala.
- Mislite, da je ta model dovolj velik za ti dve živali?
- Kakšne so dimenzije odprtine za dostop do zunanjega dela na spodnji ravni? Ali ta velikost omogoča kuncu ušesniku, da prosto vstopa in izstopa?
- Isti vprašanji za zgornji/spodnji prehodni loputo? Lahko kunci ušesnik enostavno prehaja skozi?
- In enako za hiško v notranjosti?
Najlepša hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Majhen model je za kunca ušesnika in morskega prašička nekoliko premajhen. Odprtina meri približno 17 cm.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
1 sporočila
karine
Pozdravljeni, rad bi izvedel debelino dna kletke in ali je potrebno zajčnik lakirati ter s čim. Imam pritlikavega kunci in kunca pasme belier, ali bo to v redu? Hvala lepa in lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za zajčnik Cottage je debelina spodnjega pladnja 5 cm, les pa je obdelan že med izdelavo in potrebuje vzdrževanje z lakiranjem, ki ga je treba nanesti glede na izpostavljenost zajčnika. Lepo pozdravljeni, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
clara
Pozdravljeni, zelo sem zainteresirana za ta zajčnik in bi rada imela nekaj dodatnih informacij o njem:
- kakšna je višina vsakega nadstropja (ali se lahko zajec postavi pokonci v obeh)?
- kako izgleda kletka pred sestavo in kaj potrebujemo za njeno montažo?
Najlepša hvala!
- kakšna je višina vsakega nadstropja (ali se lahko zajec postavi pokonci v obeh)?
- kako izgleda kletka pred sestavo in kaj potrebujemo za njeno montažo?
Najlepša hvala!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za Cottage je višina približno štirideset centimetrov. Vse je dostavljeno zapakirano v kartonu z ločeno posodo in predalom. Za montažo zadošča izvijač ali vijačnik s križnim nastavkom.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
4 sporočila
eric
Pozdravljeni, rad bi izvedel, ali lahko kletka z referenco 28829 sprejme tri morske prašičke, če ne, kaj mi lahko priporočite...
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Priporočamo največ dva glodalca v tej kletki.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Priporočamo največ dva glodalca v tej kletki.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
4 sporočila
audrey
Dober večer, kupil sem kletko za zajce manjšega modela in kolesa niso bila priložena, čeprav so v opisu navedena. Kako naj ukrepam?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, v opisu je res navedeno, da so kolesa opcija:
"Opcije: - Komplet 4 koles za premikanje kletke brez napora"
Spodaj boste našli povezavo:
https://www.zoomalia.com/animalerie/kit-roues-atlas-40-par-4-p-100.html
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
"Opcije: - Komplet 4 koles za premikanje kletke brez napora"
Spodaj boste našli povezavo:
https://www.zoomalia.com/animalerie/kit-roues-atlas-40-par-4-p-100.html
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
sabrina
Pozdravljeni,
Ali imamo možnost postaviti hišico znotraj ali zunaj zajčnika? Na fotografiji je hišica postavljena znotraj, na opisnem načrtu pa je ta postavljena zunaj. Lep pozdrav.
Ali imamo možnost postaviti hišico znotraj ali zunaj zajčnika? Na fotografiji je hišica postavljena znotraj, na opisnem načrtu pa je ta postavljena zunaj. Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, hiška se postavi v notranjost, kot je navedeno v opisu izdelka. Pri starejših modelih je bila hiška zunaj. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
evelyne
Pozdravljeni, rada bi izvedela težo notranjega kletke za glodavce Cottage, ref 28829, da bi lahko bila obveščena o stroških pošiljanja.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za informacije o stroških pošiljanja samo dodajte izdelek v košarico in boste obveščeni. Za ta izdelek znašajo 29€.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
3 sporočila
karyn
Pozdravljeni,
Kakšna je razlika med modelom cottage in večjim modelom cottage?
Ali je hiša, ki jo vidimo na sliki v notranjosti, vključena v ceno 179 evrov za cottage?
Hvala
Kakšna je razlika med modelom cottage in večjim modelom cottage?
Ali je hiša, ki jo vidimo na sliki v notranjosti, vključena v ceno 179 evrov za cottage?
Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Prišlo je do napake glede velikosti. Hišica je na voljo tudi v manjšem modelu.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Prišlo je do napake glede velikosti. Hišica je na voljo tudi v manjšem modelu.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
isabelle
Ali je kletka v velikosti 108 x 59 x 102 dovolj velika za dva zajca manjše pasme?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, To kletko bi morala biti primerna za dva majhna zajčka. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sophie
Pozdravljeni, lahko prosim navedete mere prvega modela (ne široke različice) in mi poveste, če je hiša na notranji strani (kot na sliki) ali na zunanji (kot na opisni shemi). Vnaprej se vam zahvaljujem za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Hiša je znotraj. Dimenzije prve so:
Zunanje dimenzije: 108 x 59 x 102,5 cm višine.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Hiša je znotraj. Dimenzije prve so:
Zunanje dimenzije: 108 x 59 x 102,5 cm višine.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
gabriel
Ali menite, da bo moj 4 kg težak angora zajec udobno v veliki verziji? Ali so dobavni roki upoštevani? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta zajčnik bi moral biti primeren v večji različici. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
stephanie
Pozdravljeni, ali sta skupaj z zajčnikom dobavljena tudi napajalnik in senožet? Lepo pozdravljeni
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, dobavljen je s temi dodatki. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
daniela
Pozdravljeni, ali je majhen model primeren za enega samotnega dihurja? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta kletka bi morala biti primerna za enega samičnega dihurja.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta kletka bi morala biti primerna za enega samičnega dihurja.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
céline
Pozdravljeni! Ali mi lahko navedete velikost odprtine na spodnjem delu (širša verzija)? Prav tako me zanimajo mere vhoda v hišico. Navedli ste, da so njene mere 26*42. Katera je dolžina in katera širina? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, dimenzije vhoda v hišico in dimenzije odprtine na spodnjem delu so enake: 14 x 20 cm. Dimenzije so podane takole: dolžina x širina. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
4 sporočila
catherine
Pozdravljeni, ali mi lahko podate mere odprtine prvega nivoja spodaj? (Bi skozi lahko šla zajčja hišica?) Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, želite govoriti o manjšem modelu ali večjem modelu? Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
nicolas
Pozdravljeni, ali bi bilo mogoče izvedeti dimenzijo odprtine, ki omogoča dostop z ene etaže na drugo, hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Obrnili smo se na našega dobavitelja in dimenzija lopute znaša med 20 in 30 cm, odvisno od izbrane velikosti.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Obrnili smo se na našega dobavitelja in dimenzija lopute znaša med 20 in 30 cm, odvisno od izbrane velikosti.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
betty
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je priloženih tudi dodatkov? Opazil sem, da je dostava v dveh paketih, ali gre za dva paketa hkrati ali ločeno? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Vključeno v zajčnik:
- 2 nadstropji: za dve živali ali za ustvarjanje prostora za hranjenje spodaj in počivanje zgoraj.
- Dostop med obema področjema preko zložljivih stopnic.
- 2 zložljiva PVC plastična pladnja za enostavno čiščenje.
- 2 odprtini, skozi streho in skozi hišico.
Včasih se zgodi, da oba paketa niso dostavljena hkrati; žal je to odvisno od natovarjanja v dostavna vozila.
Lep pozdrav
Ekipa Zoomalia
Vključeno v zajčnik:
- 2 nadstropji: za dve živali ali za ustvarjanje prostora za hranjenje spodaj in počivanje zgoraj.
- Dostop med obema področjema preko zložljivih stopnic.
- 2 zložljiva PVC plastična pladnja za enostavno čiščenje.
- 2 odprtini, skozi streho in skozi hišico.
Včasih se zgodi, da oba paketa niso dostavljena hkrati; žal je to odvisno od natovarjanja v dostavna vozila.
Lep pozdrav
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
laetitia
Pozdravljeni,
razmišljam o uporabi te kletke za dva zajca. Želim, da sta oba zajca popolnoma ločena. Ali je to mogoče? Ali bo treba zamašiti kakšno luknjo?
Lep pozdrav,
Laëtitia
razmišljam o uporabi te kletke za dva zajca. Želim, da sta oba zajca popolnoma ločena. Ali je to mogoče? Ali bo treba zamašiti kakšno luknjo?
Lep pozdrav,
Laëtitia
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Dostop med obema deloma je lahko zaprt.Zato lahko enega zajca postavite zgoraj in drugega spodaj.Lepo pozdravljeni.Ekipa Zoomalia.
1 sporočila
aline
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je les obdelan tako, da ga zajci ne morejo ogrožati?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,ta izdelek ni obdelan, da bi preprečili, da ga glodavci ne pojedo.Lep pozdravEkipa Zoomalia
1 sporočila
nolwenn
Kakšne barve je zajčnik? Bel ali sivkasto rjav?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Kunčnik je bele barve "starega" videza.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
1 sporočila
isabelle
Ali je v spodnjem delu rešetke odprtina, da lahko žival pride ven na tla?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Da, na sprednji strani zajčnika Cottage je res majhna odprtina.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia