Vprašanja, razprave o izdelkih
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
christine
Pozdravljeni, ali mi lahko sporočite prodajno ceno velike voliere Hemmy? Lahko sporočite notranje mere obeh modelov voliere Hemmy. So ti modeli primerni za papige? In za konec, ali mi lahko sporočite razpoložljivost modela Hemmy large. Lep pozdrav, Christine.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta voljera je primerna za papige. Trenutno je na voljo samo manjši model, katerega notranje dimenzije so 64 x 55 x v 135 cm. Velik model voljere HEMMY ni več na zalogi. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
christine
Pozdravljeni, ali veste, kdaj bo na voljo velika voliera Hemmy?Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta voljera bo na voljo v teku naslednjega tedna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
thierry
Pozdravljeni,
Ali ima voliera Hemmy rešetko na dnu? Če ne, ali je možno, v primeru, da bi kupil to voliero, najti ustrezno rešetko za dno, ki bi se prilegala? Poleg tega ima Ferplast očitno lepo serijo kletk poimenovano Giulietta. Ali menite, da jih boste dodali v svoj katalog?
Lep pozdrav.
Ali ima voliera Hemmy rešetko na dnu? Če ne, ali je možno, v primeru, da bi kupil to voliero, najti ustrezno rešetko za dno, ki bi se prilegala? Poleg tega ima Ferplast očitno lepo serijo kletk poimenovano Giulietta. Ali menite, da jih boste dodali v svoj katalog?
Lep pozdrav.