Vprašanja, razprave o izdelkih Leseni pasji bivalnik s teraso in streho iz PVC Zolia Maui
13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
michel
ali je primerna za odraslega nemškega ovčarja?
1 sporočila
sophie
Pozdravljeni, kakšna je debelina lesa?
1 sporočila
lisette
Pozdravljen, 10 mm.
2 sporočila
domitille
Pozdravljeni, iščem bivališče za belo švicarsko ovčarko, ki tehta okoli 30 kg (malo se bo še razvila, saj je stara le eno leto). Je to bivališče primerno? Ni enostavno si ustvariti predstave samo na podlagi dimenzij.. Hvala!
1 sporočila
pascaline
Pozdravljeni, moj avstralski ovčar se ima zelo dobro. Tehta 33 kg ☺️
12 sporočila
corinne
Pozdravljeni, rad bi dodal vrata z letvicami, ali je to mogoče s tem modelom? Hvala vam.
1 sporočila
audrey
Pozdravljeni, ponudili so mi vrata z lamelami, ampak to ni najboljše. Niso ravno primerna za to nišo. Sam sem si naredil majhen letvenik, potem pa sem iz trde prozorne oljnate tkanine, ki sem jo našel v Gifi, naredil vrhunska vrata in ena tudi za okno za zimski čas.
2 sporočila
ducuing
Pozdravljeni, ali je pesjak dovolj velik za malinoisa? Hvala.
4 sporočila
elodie
Dober večer, ne mislim
4 sporočila
elodie
Dober večer, imam nemškega ovčarja in je popoln
2 sporočila
ducuing
Pozdravljeni, želel sem vedeti, ali sta posoda za hrano in igrača priloženi k pasji uti.. najlepša hvala
4 sporočila
elodie
Dober večer, kupil sem jo prejšnji mesec in prodaja se samo bivališče (noben dodatni pribor zraven)
1 sporočila
jean claude
živjo, ali bi bila ta pasja uta primerna za bernskega planšarja, ki tehta 48 kg?
4 sporočila
elodie
Dober večer, imam nemškega ovčarja in to je popolno.