Vprašanja, razprave o izdelkih Leseni pasji bivalnik s teraso in streho iz PVC Zolia Maui

13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
michel
1 sporočila
michel fr
ali je primerna za odraslega nemškega ovčarja?
Sophie
1 sporočila
sophie fr
Pozdravljeni, kakšna je debelina lesa?
LISETTE
1 sporočila
lisette fr
Pozdravljen, 10 mm.
domitille
2 sporočila
domitille fr
Pozdravljeni, iščem bivališče za belo švicarsko ovčarko, ki tehta okoli 30 kg (malo se bo še razvila, saj je stara le eno leto). Je to bivališče primerno? Ni enostavno si ustvariti predstave samo na podlagi dimenzij.. Hvala!
Pascaline
1 sporočila
pascaline fr
Pozdravljeni, moj avstralski ovčar se ima zelo dobro. Tehta 33 kg ☺️
Corinne
12 sporočila
corinne fr
Pozdravljeni, rad bi dodal vrata z letvicami, ali je to mogoče s tem modelom? Hvala vam.
Audrey
1 sporočila
audrey fr
Pozdravljeni, ponudili so mi vrata z lamelami, ampak to ni najboljše. Niso ravno primerna za to nišo. Sam sem si naredil majhen letvenik, potem pa sem iz trde prozorne oljnate tkanine, ki sem jo našel v Gifi, naredil vrhunska vrata in ena tudi za okno za zimski čas.
Ducuing
2 sporočila
ducuing fr
Pozdravljeni, ali je pesjak dovolj velik za malinoisa? Hvala.
Elodie
4 sporočila
elodie fr
Dober večer, ne mislim
Elodie
4 sporočila
elodie fr
Dober večer, imam nemškega ovčarja in je popoln
Ducuing
2 sporočila
ducuing fr
Pozdravljeni, želel sem vedeti, ali sta posoda za hrano in igrača priloženi k pasji uti.. najlepša hvala
Elodie
4 sporočila
elodie fr
Dober večer, kupil sem jo prejšnji mesec in prodaja se samo bivališče (noben dodatni pribor zraven)
jean claude
1 sporočila
jean claude fr
živjo, ali bi bila ta pasja uta primerna za bernskega planšarja, ki tehta 48 kg?
Elodie
4 sporočila
elodie fr
Dober večer, imam nemškega ovčarja in to je popolno.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo