Vprašanja, razprave o izdelkih

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
sandrine
2 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, kako čistite madeže urina na lesu? Ali imate kakšen trik za zaščito lesa, olje ali kaj drugega, kar bi zaščitilo les ali omogočilo enostavno čiščenje? Hvala za vaše odgovore
Florence
2 sporočila
florence fr
Dober večer, kupil sem lak za zaščito lesa, ker moje hrčke urinirajo na etažo. Gre za lak po standardu za igrače (za čarobni les).
Candice
1 sporočila
candice fr
Pozdravljeni, za odstranjevanje madežev urina na naraven način in brez nevarnosti za žival, lahko uporabite krpo navlaženo z malo črnega mila. Ko bo les suh, vam prav tako svetujem, da ga polakirate, sicer se bo sčasoma drobil.
MAUD
1 sporočila
maud fr
Pozdravljeni, prekrila sem tla z lepilno folijo, ki posnema les. Tako ni več težav, enkrat z gobico in stvar je zaključena. Moji morski prašički nimajo navade vsega grizljati, kar je lahko drugače pri zajcu, hrčku ali celo pri drugem morskem prašičku.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo