Vprašanja, razprave o izdelkih Leseni peleti za steljo PURELYS
34 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
claudine
Pozdravljeni,
Granulirana ali peletirana (kakšna dolžina? primerjava Smart Pellet Cat's Best), prosim?
Hvala.
Lep pozdrav,
Claudine
Granulirana ali peletirana (kakšna dolžina? primerjava Smart Pellet Cat's Best), prosim?
Hvala.
Lep pozdrav,
Claudine
1 sporočila
danielle
Razočarana sem nad to mačjo steljo, nisem opazila, da ni grudeča. Zato jo je treba popolnoma izprazniti, kar pride veliko dražje. Idealni so briketi, ki se grudijo in ne dvigujejo prahu.
2 sporočila
audrey
Granulati in peleti so ista stvar, dolžina je približno 1,5 cm.
2 sporočila
louanne
Pozdravljeni, kako zamenjati lesne sekance z manj škodljivo steljo za pritlikavega zajca? Ker ne vem, kako to storiti. Hvala vnaprej za pomoč!
2 sporočila
audrey
Lesene sekance lahko zamenjate s steljo iz konoplje.
1 sporočila
aleksandra
Pozdravljeni, lesni sekanci so strupeni za zajce.
1 sporočila
paul
ne, kupujem ga za svojega pritlikavega zajčka, in še vedno je živ
1 sporočila
jeremy
Gre za lesna vlakna, ki izvirajo predvsem iz smrek (odgovor ekipe Zoomalia). Nekateri les vsebuje smolo. Stik urina vaše živali s smolo bo sprostil snov, imenovano fenol. Ta snov je zelo strupena za dihalne poti vaših majhnih hišnih ljubljenčkov. smreka = iglavci
1 sporočila
elisa
Zdravo, vreča z večjo kapaciteto (12 kg, če se ne motim) nam omogoča koliko polnjenj mačje stelje, preden moramo znova kupiti novo? Hvala.
1 sporočila
emilie
Pozdravljeni, mislim, da lahko z vrečo 12 kg dvakrat ali trikrat zamenjate mačje stranišče.
1 sporočila
catherine
Pozdravljeni,
želel bi uporabiti te lesene pelete v kopalni škatli za mojega zajca, ali bi to bilo primerno? Iščem nekaj, kar ni umazano (brez zemlje ali peska). Hvala vnaprej za vaš odgovor.
želel bi uporabiti te lesene pelete v kopalni škatli za mojega zajca, ali bi to bilo primerno? Iščem nekaj, kar ni umazano (brez zemlje ali peska). Hvala vnaprej za vaš odgovor.
1 sporočila
anais
Pozdravljeni, to uporabljam kot steljo za moje zajce. Sploh ni umazano, ker so to granule, torej trdna snov, ne prašna. Po drugi strani pa, ko opravijo potrebo na tem, postane videti kot pesek, kar je normalno.
1 sporočila
rebecca
To je super za moje zajce. Stelja dobro vpija urin in ni vonja. Priporočam.
1 sporočila
cécile
Pozdravljeni, ta stelja je sestavljena iz lesnih vlaken in rastlinskih izvlečkov, leseni peleti pa so še posebej vpojni za tekočine in vonjave. Dva meseca in pol jo že uporabljam za našega zajca in je res odlična. Lep dan vam želim
1 sporočila
véronique
Da
1 sporočila
sophie
živjo, ta stelja je super za zajce. Ni vonja in dobro vpija urin. Moj zajček rad tudi spi notri, ker mora biti občutek res odličen
1 sporočila
marielle
Pozdravljeni, ne vidim 15 kg vreč ... kako jih naročiti? hvala
1 sporočila
anne
Pozdravljeni, Na spletni strani trenutno ni na voljo vreč s težo 15 kg, so pa na zalogi vreče s težo 112 kg. Lep dan, AR
1 sporočila
pascal
Pozdravljeni, Kakšna je cena vreč PURELYS mačje stelje Aglo s težo 15 kg? hvala
1 sporočila
jessica
Pozdravljeni, ali lahko umazan pesek za mačke mečemo v stranišče, tako kot je to možno z znamko Cat's Best? Hvala.
2 sporočila
romain
Pozdravljena Jessica, tudi jaz uporabljam Cat's Best, in da, mačji pesek mečem v stranišče. Vendar pa bodite pozorni, saj ta ni grudasto oblikuječ kot Cat's Best, torej ne napolnite svojega stranišča s tem! :)
2 sporočila
linda
Pozdravljeni, bolje je izogibati se, čeprav so nekatere mačje stelje domnevno splakljive, jaz si tega ne bi upal.
1 sporočila
mireille
Pozdravljena Jessica, ta mačji pesek mi ni bil všeč, zato sem se vrnil k uporabi Cat's Best, vendar za enega kot za drugega uporabljam smetnjak za recikliranje zelenih odpadkov. Lep dan.
4 sporočila
julie huijie
Pozdravljeni, opazil sem, da ste že odgovorili na vprašanje glede sestave te mačje stelje, toda iz katerih vrst lesa so vzete vlaknine?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, gre za lesna vlakna, ki izhajajo predvsem iz smrek. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
2 sporočila
pauline
Pozdravljeni, želel bi vedeti, čemu ustreza 5 kg te mačje stelje v litrih, prosim.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vreča 5 kg Purelys ustreza 6,6 litra mačjega peska. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
valentine
Pozdravljeni, ali vonjave so absorbirane?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Leseni peleti so še posebej vpojni tako za tekočine kot za vonjave. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
linda
ne, odrekel sem to steljo, ker se prepočasi razgrajuje za moje zajce, veliko odpadkov
2 sporočila
fanny
Pozdravljeni, kakšna je natančna sestava tega izdelka?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta stelja je sestavljena iz lesnih vlaken in rastlinskih izvlečkov.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
sophie
Pozdravljeni, ali ta mačji pesek vsebuje koruzne storže? Hvala
1 sporočila
sandrine
Ne, to so samo leseni peleti.
2 sporočila
sophie
Pozdravljeni, navedeno je, da je sestavljeno iz lesnih vlaken in rastlinskih ekstraktov.... Kateri so rastlinski ekstrakti? hvala