Vprašanja, razprave o izdelkih Pasja uta iz lesa z plastičnimi vrati Zolia Honolulu - 3 velikosti
100% stranke
priporočam ta izdelek
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
muriel
Ta pasja je izolirana od znotraj, da zaščiti pred prevročimi ali prehladnimi temperaturami - in kakšna je njena teža, ko je sestavljena?
1 sporočila
christian
Pozdravljeni, ali je streha fiksna ali se odpira?
1 sporočila
nadia
Kako veliko psarno izbrati za psa pasme griffon nivernais? Težko si predstavljam
3 sporočila
florence
Da vam dam predstavo, naročil sem velikost S za moja dva mačka in ko gresta oba noter, je malo utesnjeno. Za vašo žival bi rekla, da potrebujete eno večjo velikost ali največjo velikost, če želite, da bo vaš pes zelo udobno... Odločitev je vaša!
1 sporočila
jade
Ali zrak prehaja tudi, ko so okna zaprta?
1 sporočila
lyndia
Da, niso zaščitene s folijo, pleksi steklom ali drugim materialom... pri prečkah
3 sporočila
florence
Da, zrak prehaja skozi rešetke za kroženje zraka, vendar lahko te okenske odprtine brez težav zaprete z leseno ploščo ali mehurčkasto folijo ali čim podobnim... In če morate psarno postaviti zunaj, ne pozabite nanesti zaščitne lazurne barve na les, če želite, da vam služi več let!