Vprašanja, razprave o izdelkih Pasja uta iz lesa z plastičnimi vrati Zolia Honolulu - 3 velikosti

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Muriel
1 sporočila
muriel fr
Ta pasja je izolirana od znotraj, da zaščiti pred prevročimi ali prehladnimi temperaturami - in kakšna je njena teža, ko je sestavljena?
Christian
1 sporočila
christian fr
Pozdravljeni, ali je streha fiksna ali se odpira?
Nadia
1 sporočila
nadia fr
Kako veliko psarno izbrati za psa pasme griffon nivernais? Težko si predstavljam
Florence
3 sporočila
florence fr
Da vam dam predstavo, naročil sem velikost S za moja dva mačka in ko gresta oba noter, je malo utesnjeno. Za vašo žival bi rekla, da potrebujete eno večjo velikost ali največjo velikost, če želite, da bo vaš pes zelo udobno... Odločitev je vaša!
Jade
1 sporočila
jade fr
Ali zrak prehaja tudi, ko so okna zaprta?
Lyndia
1 sporočila
lyndia fr
Da, niso zaščitene s folijo, pleksi steklom ali drugim materialom... pri prečkah
Florence
3 sporočila
florence fr
Da, zrak prehaja skozi rešetke za kroženje zraka, vendar lahko te okenske odprtine brez težav zaprete z leseno ploščo ali mehurčkasto folijo ali čim podobnim... In če morate psarno postaviti zunaj, ne pozabite nanesti zaščitne lazurne barve na les, če želite, da vam služi več let!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo