Vprašanja, razprave o izdelkih

13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
laurine
1 sporočila
laurine fr
živjo, ali je ta kletka dovolj velika za podgano? hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka ni primerna za podgano. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Jean
1 sporočila
jean fr
Ali je primerna za dva ruska hrčka? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka bi bila primerna za vaša 2 ruska hrčka.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
andrea
6 sporočila
andrea fr
Ta kletka je primerna za zlatega hrčka
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka bi morala ustrezati za vašega hrčka.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Laëtitia
2 sporočila
laëtitia fr
Pozdravljeni, ali je ta kletka primerna za sirskega hrčka? Je kolo dovolj široko? Če ne, mi lahko priporočate drugo kletko v podobnem stilu?Hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka bi morala biti ustrezna za vašega hrčka, premer tekačega kolesa je 14,5 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Mélanie
2 sporočila
mélanie fr
Pozdravljeni, rad bi izvedel višino plastičnega zabojnika. Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Višina posode je 8cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Laëtitia
2 sporočila
laëtitia fr
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste premer kolesa? Te mreže nad koritom ne razumem dobro. Mi lahko prosim razložite, kje se ta rešetka nahaja? Vnaprej hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, premer je 14,5 cm. Rešetka se nahaja nad posodo, tako da lahko čistite kletko, ne da bi žival lahko pobegnila.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Gérald
1 sporočila
gérald fr
Pozdravljeni, Ali lahko navedete razdaljo med prečkami, prosim? Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Razmik med prečkami v Hamstervilleu je približno 5mm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo