Vprašanja, razprave o izdelkih Lesena hiška Zolia Twixie za mačke

100% stranke

priporočam ta izdelek

16 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Sandrine
1 sporočila
sandrine fr
Prav tako zelo razočarana. Montaža bolj zapletena kot pri Ikejinem pohištvu ;-) Luknje za vijačenje skorajda ne obstajajo. Vhodna vrata se mi zdijo majhna. Zeleni premaz je slabe kakovosti, prav tako kot lazure ali barva hišice. Škoda. Ne priporočam. Preveč drago za to, kar je.
Valérie
1 sporočila
valérie fr
Pozdravljeni. Kupila sem hišico, vendar sem zelo razočarana! Luknje niso tam, vijaki so slabe kakovosti, zelena streha izgublja barvo že ko je komaj prišla iz škatle in je bila kriva. Skratka, nič ni v redu, še posebej glede na ceno, ki sem jo plačala, ter dostavo, ki naj bi bila brezplačna! Zelo, zelo sem razočarana! Ne priporočam.
Fabrice
1 sporočila
fabrice fr
Pozdravljeni, promocija meseca kaže, da je ta hišica za mačke na voljo za 29 €, vendar tega izdelka ni mogoče naročiti po tej ceni. Ali lahko prilagodite ceno na 29 €, kot je navedeno v promociji? Hvala
Corinne
3 sporočila
corinne fr
V odgovor na Fabrice, mislim, da ste zamudili promocijo te hiše za mačke po ceni 29,99 €. S spoštovanjem.
Lloria
1 sporočila
lloria fr
Fabrice, promocija je preprosto končana
FABRICE
1 sporočila
fabrice fr
Ne priporočam, da za njo plačate več kot 30 evrov! Fotografija ne ustreza prejetemu modelu. Manjše noge. Preprosti križni vijaki, brez vrtanja v stranske plošče, vse deske so le 8 mm...
michelle
1 sporočila
michelle fr
V odgovor Fabricu, to je bila promocijska akcija, ki je zdaj končana
Corinne
3 sporočila
corinne fr
Naročil sem to hišico za mačke in sem zelo zadovoljen z njo, saj je dobro zasnovana! Debelina lesa je ustrezna. Ponoči smo imeli močno nevihto in mačka je ostala na suhem. Zato sem zelo zadovoljna z nakupom za 29,99 €.
Sylvie
1 sporočila
sylvie fr
Pozdravljeni,Verjetno ste zamudili promocijo. Kupil sem dva po 29 € pred približno petnajstimi dnevi.Lep dan;
Dominique
1 sporočila
dominique fr
Pozdravljeni. Po mojem mnenju ta hišica ni dovolj globoka, da bi mačja vrata pravilno delovala.
VIVIANE
3 sporočila
viviane fr
pozdravljeni, pravkar sem kupil to hišico in je super, moja mačka jo obožuje, saj spi zunaj. Priporočam jo. Potrebno je samo enkrat na leto vzdrževati, saj je narejena iz lesa
Steph
1 sporočila
steph fr
Zdravo, ali je mogoče prilagoditi mačja vratca tako, da preprečim vsem mačkam iz soseske, da bi zahajale k meni? ... Hvala
Nathalie
1 sporočila
nathalie fr
To se mi zdi nekoliko zapleteno, razen če ste nekoliko domači mojster za prilagoditev na pravo velikost
Garance
2 sporočila
garance fr
Stene so tanke, zato dobro preverite podrobnosti lopute za mačke, da bo dobro prilagojena. Vendar je to majhna odprtina, zato mislim, da je z nekaj spretnosti to mogoče.
Patricia
1 sporočila
patricia fr
Vaša mačja hišica je iz lesa in je že premazana z lazuro. Vendar pa ta material zahteva redno vzdrževanje (vsaj enkrat letno) z lazuro ali z drugim izdelkom za obdelavo, ki ni škodljiv za živali. Ponovno poudarite to strankam, saj ne preberejo celotne opisne strani!
Marie Christine
1 sporočila
marie christine fr
Pozdravljeni, po mojem mnenje mačja hišica ni lazurirana, vendar mislim, da je obdelana, saj ni posebnega vonja, zato ne mislim, da je škodljiva za živali, vendar moj maček
Valérie
1 sporočila
valérie fr
Moja je v zelo dobrem stanju, čeprav v podnebju Lozère je nisem prepleskala od nakupa, saj ni bilo potrebe. Vendar sem jo kupila za divjo muco, ki ostaja zunaj; boji se vstopiti...

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo