Vprašanja, razprave o izdelkih Lesena hiška za glodalce
15 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
sandro
Pozdravljeni, ali je mogoče izvedeti, iz katere vrste lesa je narejena ta hiška? Poskušam se izogniti borovini, saj sem povsod prebral, da je škodljiva za zajce.
7 sporočila
maïka
Pozdravljeni, Ali ima kdo fotografije (s merilom) hišice velikosti "zajček" in XXL? Oklevam... imam minilopa in bojim se, da v velikost "zajček", ki je pogosto komercialno neprilagojena, ne bo šel noter... Ali mi lahko kdo da povratno informacijo o uporabi s svojim zajčkom? Hvala
1 sporočila
lauriane
Pozdravljeni, za mojega pritlikavega zajčka sem izbral velikost XXL in je ravno pravšnja! Upam, da vam lahko to pomaga ^^
7 sporočila
maïka
Najlepša hvala za vaše povratne informacije, oh ja, to pomaga :)
1 sporočila
louli
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je to hiško potrebno sestaviti samemu in ali zato obstaja način, da strehe ne pritrdite, tako da jo lahko predelate in naredite snemljivo? Hvala
3 sporočila
francoise
Da, res je, obstaja več delov, ki jih je treba sestaviti.
1 sporočila
manon
Pozdravljeni Louli_P, kupil sem to kočo in ja, sestaviti jo morate sami. Preprosto se samo sestavi, streha je enako, ni pritrjena, lahko jo enostavno odstranite brez razstavljanja vsega, tako da ja, možno je nekaj prirediti.
1 sporočila
florine
Pozdravljeni,Hišo je potrebno sestaviti, vendar to ni dokončno, lahko odstranite katerikoli del, vključno s streho.
1 sporočila
cindy
Pozdravljeni, zanima me, ali se streha dviguje? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, streha se ne dvigne. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
amandine
Pozdravljeni! Zanima me, če so dimenzije res h7xL5. Če je tako, zajec ne more iti skozi.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, po preverjanju so dimenzije vrat naslednje: š10 x V11,5 cm. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
houlam
Pozdravljeni, rad/a bi vedel/a dimenzije vhoda v hišico, prosim. Vnaprej se vam zahvaljujem.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Dimenzije vhoda te hišice so: D. 7 cm x Š. 5 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
virginie
in je dovolj velika, da lahko vsebuje 2 mlada morska prašička, stara 2 meseca?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Lesena hiška meri 34,5 x 24 x 16,5 cm.
Glede na velikost vaših mladičev mislim, da bi morala biti primerna.
Vendar bodo hitro zrasli in za dva bo kmalu premajhna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia.
Lesena hiška meri 34,5 x 24 x 16,5 cm.
Glede na velikost vaših mladičev mislim, da bi morala biti primerna.
Vendar bodo hitro zrasli in za dva bo kmalu premajhna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia.