Vprašanja, razprave o izdelkih Hiška iz lesa s zaobljeno streho

12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Eric
1 sporočila
eric fr
Pozdravljeni, glede velikosti hiše za morske prašičke, mi lahko poveste, ali je skupna višina hiše 17 ali 20 cm? Hvala
CORINNE
1 sporočila
corinne fr
Pozdravljeni, v najvišji točki, na sredini hiše, meri 17 cm.
Magali
1 sporočila
magali fr
Kakšno velikost ograje izbrati za približno 18 mesecev staro grško želvo? Ali se to zavetišče lahko postavi na prostem? Hvala
Vanessa
1 sporočila
vanessa fr
Pozdravljeni, ali je mogoče dobiti velikost (širino in višino) vhoda za veliko in srednje veliko hišo.Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Dimenzije so naslednje: za srednjo 10 x v 11 cm in za veliko 12 x v 14 cm.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
fabrice
6 sporočila
fabrice fr
ŽIVJO, KATERA DIMENZIJA BI BILA PRIMERNA ZA ČINČILO
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, potrebno je vzeti največji model, referenca 32340.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Tiffany
2 sporočila
tiffany fr
Pozdravljeni, rad bi vzel to hiško velikosti 19*11*13 za mojega sirijskega hrčka. Ali bo v redu, ne bo preveč stisnjen? Če ne, katero bi mi priporočali, glede na to, da imam kletko velikosti 91 dolžine, 40 višine, 40 širine? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta hiša bo popolnoma ustrezala vašemu hrčku. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Karen
1 sporočila
karen fr
Katere dimenzije bi priporočali za činčilo?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam največjo velikost.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
freddy
2 sporočila
freddy fr
ali je hiša primerna za podgane
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Ta hiša bi bila primerna za podgano. (prosimo, upoštevajte referenco: 32339) .Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo