Vprašanja, razprave o izdelkih

20 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Leslie
3 sporočila
leslie fr
Pozdravljeni, ali je ta hiša res iz masivnega lesa in ne iz lepljenega lameliranega lesa? Iščem nekaj brez vsake lepila. Hvala za vaš odgovor in lep dan :)
Yvonne
4 sporočila
yvonne fr
To je prilepljeno, ampak lepilo se ne vidi in ne diši. Zelo trdno, imam jih že leta in razen sledi zobov morskih prašičkov so še vedno zelo dobri. Nobenih trsk, ničesar. To so moje najljubše hiške.
joelle
1 sporočila
joelle fr
POZDRAVLJENI Ali mi lahko pomagate izbrati referenco za zdravega in daleč od suhega pamuka, da bi pridobil to hišo z ravnim strešnim kritjem, saj mi je ne uspe dodati v košarico. Prilagam fotografije vsega, kar si želim, skupaj z mojim čekom in priloženim pismom k temu novemu naročilu, lep pozdrav, Joelle LECUYER (e-pošta: [email protected])
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Za vsa vprašanja ali težave v zvezi z naročilom lahko kontaktirate našo službo za pomoč strankam na telefonsko številko 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10:30 do 12:30 in od 14:30 do 17:30).

Svetoval vam bo in vam dal vse potrebne informacije v zvezi z vašim naročilom.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za vsa vprašanja ali težave, povezane z naročilom, se lahko obrnete na našo službo za stranke na telefonsko številko 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10:30 do 12:30 in od 14:30 do 17:30). Svetoval vam bo in vam zagotovil vse potrebne informacije glede vašega naročila. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Camille
1 sporočila
camille fr
Pozdravljeni, katero velikost bi mi priporočali za pritlikavega zajca?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, vzeti morate referenco 39502. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Lou
1 sporočila
lou fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali lahko ekstra pritlikavi zajec ostane noter?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta hišica je na voljo za zajčke, vaš mali prijatelj se bo v njej počutil zelo dobro. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
jennifer
1 sporočila
jennifer fr
Pozdravljeni, zanima me ta hišica za zajca, vendar ni več na voljo. Ali jo boste kmalu ponovno imeli na zalogi? Hvala vnaprej. Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta referenca bo kmalu ponovno na voljo, naročena je pri našem dobavitelju. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
KARINE
3 sporočila
karine fr
Živjo, ali je mogoče streho odstraniti? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ne, streha se pri tem izdelku ne odstrani. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Claudine
1 sporočila
claudine fr
Pozdravljeni, kakšna velikost hišice je primerna za 2 morska prašička?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Lahko izberete model za zajca, ki je nekoliko večji od tistega za morske prašičke. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
amandine
1 sporočila
amandine fr
Živjo, katere dimenzije so primerne za dve puščavski podgane, prosim?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Zdravo, Hišica iz lesa za morske prašičke, 28 × 16 × 18 cm, bi morala biti primerna za vaši 2 puščavski skakači. S spoštovanjem, Christelle iz Zoomalia
thierry
1 sporočila
thierry fr
zdravo, želela sem vedeti, ali je hiša za zajce uporabna tudi za činčile? hvala, lep pozdrav, julie
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, činčile imajo tudi rade majhen skrivališče. Tako da bo ta hišica verjetno hitro priljubljena! Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Marjorie
3 sporočila
marjorie fr
Pozdravljeni, obupno iščem dovolj veliko kočo za mojega kunčka z visečimi ušesi, ki ni prav majhen. Ali lahko v leseno hiško za kunce enostavno spravimo kunčka standardne velikosti? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, lahko vam svetujemo kotno hišico za zajce, 52 x 18 x 37/37 cm ref 32303: https://www.zoomalia.com/animalerie/maison-d-angle-p-10783.html S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo