Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
stephanie
4 sporočila
stephanie fr
Pozdravljeni, želim zamenjati svoje neonske luči za LED, imam 190l rastlinski akvarij, ki zato potrebuje svetlobo. Želel bi si nabaviti neon bright in multi za bolj zatemnjen učinek zvečer. Imam rampo z dvema nastavitvama. Ali je ta sestava LED ustrezna? Tako bo podnevi klasična osvetlitev za rast mojih rastlin, zvečer pa "ambienčna" osvetlitev zame. Ker ne vidim prav dobro smisla v barvni cevi, ki je priporočen skupaj z bright. Hvala za vaše povratne informacije, Steph.
Michel
470 sporočila
michel fr
Pozdravljen Le Bright, je treba se izogibati pri rastlinah, priporočljivo je uporabljati večcevne LED. Za rastline se običajno uporabljajo RGB cevi. Ne puščajte običajnega časa osvetlitve, zmanjšajte ga na 6 ur za en teden, nato pa postopoma povečujte do pojava prvih alg. Michel
stephanie
4 sporočila
stephanie fr
Zakaj je v opisu te cevi zapisano, da je primerna za rast rastlin? Katere cevi naj torej vzamem, saj sem zmedena.
Michel
470 sporočila
michel fr
Preizkusil sem rampo samo z belimi LED diodami, nato pa rampo z belimi, rdečimi in modrimi LED diodami. Ni dvoma, rastline rastejo veliko bolje s kombiniranimi, najboljše so RGB, vendar so veliko dražje. Michel
Mehdi
1 sporočila
mehdi fr
Pozdravljeni, ali daljinski upravljalnik omogoča spreminjanje intenzivnosti svetlobe? Hvala za vaš odgovor.
COCHET
1 sporočila
cochet fr
Pozdravljeni. Lahko potrdite, ali je ta razsvetljava združljiva z akvarijem Juwel Trigon 350 in ali je samostojna (žice izvirne razsvetljave fluorescenčnih cevi so trenutno prekinjene)? Hvala vnaprej za vaš odgovor.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo