Vprašanja, razprave o izdelkih
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
4 sporočila
stephanie
Pozdravljeni, želim zamenjati svoje neonske luči za LED, imam 190l rastlinski akvarij, ki zato potrebuje svetlobo. Želel bi si nabaviti neon bright in multi za bolj zatemnjen učinek zvečer. Imam rampo z dvema nastavitvama. Ali je ta sestava LED ustrezna? Tako bo podnevi klasična osvetlitev za rast mojih rastlin, zvečer pa "ambienčna" osvetlitev zame. Ker ne vidim prav dobro smisla v barvni cevi, ki je priporočen skupaj z bright. Hvala za vaše povratne informacije, Steph.
470 sporočila
michel
Pozdravljen Le Bright, je treba se izogibati pri rastlinah, priporočljivo je uporabljati večcevne LED. Za rastline se običajno uporabljajo RGB cevi. Ne puščajte običajnega časa osvetlitve, zmanjšajte ga na 6 ur za en teden, nato pa postopoma povečujte do pojava prvih alg. Michel
4 sporočila
stephanie
Zakaj je v opisu te cevi zapisano, da je primerna za rast rastlin? Katere cevi naj torej vzamem, saj sem zmedena.
470 sporočila
michel
Preizkusil sem rampo samo z belimi LED diodami, nato pa rampo z belimi, rdečimi in modrimi LED diodami. Ni dvoma, rastline rastejo veliko bolje s kombiniranimi, najboljše so RGB, vendar so veliko dražje. Michel
1 sporočila
mehdi
Pozdravljeni, ali daljinski upravljalnik omogoča spreminjanje intenzivnosti svetlobe? Hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
cochet
Pozdravljeni. Lahko potrdite, ali je ta razsvetljava združljiva z akvarijem Juwel Trigon 350 in ali je samostojna (žice izvirne razsvetljave fluorescenčnih cevi so trenutno prekinjene)? Hvala vnaprej za vaš odgovor.