Vprašanja, razprave o izdelkih

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Céline
7 sporočila
céline fr
Pozdravljeni, glede na vprašanje prejšnje stranke, ste ji svetovali, naj za spodnji del uporabi klasični zaboj za kletke. Rad bi vedel, za kletko velikosti 140, kakšne dimenzije mora imeti zaboj za kletko, ki bi ga morali uporabiti? Imam zaboj za kletko velikosti 120 x 58, to je tisti iz Casita 120, mislite, da bi bil primeren? Najlepša hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za spodnji del te kletke ne obstaja pladenj. Kljub temu, če želite vstaviti svoj pladenj, lahko to storite, vendar bo manjši od dimenzij kletke. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
carole
1 sporočila
carole fr
Pozdravljeni, zanima me, ali obstaja prevleka za kletko Ranch. Hvala, Carole
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ne, nimamo prevlek za ta zajčnik. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
17289@rgpd.fr
1 sporočila
Pozdravljeni, vprašujem, ali je spodaj kakšen zaboj, ker ga potrebujem? Videla sem, da je zgornji zaboj za popolno čiščenje, a ga potrebujem tudi za spodaj? Kako ga lahko dodam? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, na žalost ni na voljo pladnja za dno. Če ga imate, vam svetujemo, da dodate pladenj iz klasične kletke. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo