Vprašanja, razprave o izdelkih Krtača FURminator za dolgodlake mačke - na voljo v 2 velikostih
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
francine
Moje mačke tehtajo 7 kg, vendar njihova dlaka ni daljša od 5 cm. Katero velikost naj kupim, S ali M?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za vašo kratkodlako mačko vam priporočamo referenco 43816. https://www.zoomalia.com/animalerie/brosse-furminator-pour-chats-a-poils-courts-2-tailles-de-brosses-selon-morphologie-du-chat-p-17181.html S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
valerie
Pozdravljeni, nameravam kupiti britanskega kratkodlakega mačka. Ali je ta krtača priporočljiva? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Če je dolžina dlake vaše mačke daljša od 5 cm, potem priporočamo to krtačo. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
elena
ŽIVJO, Sem nova stranka in bi rada vedela, ali je FURMINATOR majhen model opremljen s POTISNIM GUMBOM (NUJNO). Poleg tega, ali je majhen model za pse primeren tudi za majhne mačke? Čakam na vaš odgovor, prejmite moje prisrčne pozdrave. Ga. LIZARZABURU.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Krtača je opremljena s pritiskom na gumb. Svetujemo vam, da uporabite krtačo za mačko za vašo mačko. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia