KROKETI

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
BERTON
2 sporočila
berton fr
Pozdravljeni, kupila sem brikete za svojo psičko pri vas, vendar sem se zmotila v referenci - res je, da imam 14 dni za odstop, vendar rada delam stvari vnaprej in sem to opazila ta vikend. Mislim, da sem dobra stranka in je škoda, da ne sprejmete vračila paketa - ali je možno ponovno razmisliti o vaši odločitvi? Naročilo OC2434703363, REF 195952.
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, žal mi je, da ste vnesli napačno referenco. Prosila sem svoje kolege iz poprodajne službe, da vas ponovno kontaktirajo in prevzamejo vaš primer. Želim vam lep dan, Coralie iz Zoomalie
BERTON
2 sporočila
berton fr
HVALA za vaše sporočilo - čakam na vaš klic - imam še neodprt paket, ki ga lahko odložim v zoomalia v Châtelleraultu, če sprejmete mojo prošnjo

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo