Kroket
1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
mauricette
Pozdravljeni, katere brikete priporočate za mojega psa, križanca med huskyjem in labradorcem, star 7 mesecev in težak 33 kg? Hvala.
5 sporočila
dominique
Pozdravljeni, sam bi vam priporočil HILL'S, te brikete na Zoomalia so cenejše kot na mnogih spletnih mestih, ki sem jim dal krog pozornosti. Bodite previdni, če je vaš pes steriliziran. Ne naredite neumnosti, ki sem jo storil sam, imam majhnega španjela papillon, in na začetku sem mislil, da bom lahko sam stabiliziral njegovo težo brez posebnih light briketov; zdelo se mi je, da bi bilo kratena s lahkim briketom prikrajšanje, to je bila napačna ideja, moral sem priznati, da moram preiti na te lažje brikete. Poskusil sem z VIRBAC W1 in W2 za pse, ki imajo nagnjenost k debelosti, kar sploh ni delovalo, zaudarjala je iz gobca, to je bila groba napaka z moje strani, kajti pridobivala je na teži, nasprotno, kljub zmanjšanju obrokov to ni nič spremenilo, nisem želel nadaljevati z zmanjševanjem obrokov zaradi pomanjkanja prehrane in smrdela je iz gobca. Obrnila sem se na HILL S za sterilizirane mini in igračke, ki so manj mastne in predvsem perutninske (in ker je manj maščob, lahko jih je več), ne svinjske kot je bilo pri VIRBAC in mislim, da je bil prav svinina tista, ki je povzročala slab zadah, to je le moje mnenje. Začela sem s HILL S briketi šele pred kratkim, že pa je teden dni, odkar je prehod končan in jé samo HILL S.
Za zdaj opažam, da ne smrdi iz gobca, kot je smrdela, malo, ampak veliko manj.
Najprej osebno, dvomim, ko rečejo, da so enake brikete primerne za katero koli vrsto psa - minije, srednje in velike. Pogledal sem si te HILL S brikete za MINI in SREDNJE pse, ki so sicer enaki, vendar so briketi za SREDNJE pse bogatejši z maščobami in proteini. Torej, rečeno je, da so proteini dobri za pse, v redu, ampak ne preveč in ne premalo.
Vse to zato, da vam povem, če kupujete brikete, predvsem kupujte brikete, ki ustrezajo postavi vašega psa in ne enake za vse tipe psov, to ni res, iz lastnih izkušenj to lahko povem. Osebno vam priporočam HILL S, ker drugih ne poznam, in HILL S so zelo dobri briketi z kakovostnimi sestavinami; najdete jih za vse vrste psov in vse vrste težav. Pri izbiri bodite pozorni, ali so briketi običajni ali za kastrirane pse. Če imate več znamk ali vrst briketov, ki so vam všeč, primerjajte njihove sestavine. Svetujte se tudi z vašim veterinarjem, ampak če jih kupujete na ZOOMALIA, jih boste plačali občutno ceneje kot pri veterinarju.
Za zdaj opažam, da ne smrdi iz gobca, kot je smrdela, malo, ampak veliko manj.
Najprej osebno, dvomim, ko rečejo, da so enake brikete primerne za katero koli vrsto psa - minije, srednje in velike. Pogledal sem si te HILL S brikete za MINI in SREDNJE pse, ki so sicer enaki, vendar so briketi za SREDNJE pse bogatejši z maščobami in proteini. Torej, rečeno je, da so proteini dobri za pse, v redu, ampak ne preveč in ne premalo.
Vse to zato, da vam povem, če kupujete brikete, predvsem kupujte brikete, ki ustrezajo postavi vašega psa in ne enake za vse tipe psov, to ni res, iz lastnih izkušenj to lahko povem. Osebno vam priporočam HILL S, ker drugih ne poznam, in HILL S so zelo dobri briketi z kakovostnimi sestavinami; najdete jih za vse vrste psov in vse vrste težav. Pri izbiri bodite pozorni, ali so briketi običajni ali za kastrirane pse. Če imate več znamk ali vrst briketov, ki so vam všeč, primerjajte njihove sestavine. Svetujte se tudi z vašim veterinarjem, ampak če jih kupujete na ZOOMALIA, jih boste plačali občutno ceneje kot pri veterinarju.