kroket in vročina

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Annie
2 sporočila
annie fr

Pozdravljeni, pred enim mesecem sem posvojil majhno mačko, ki je stara 3 mesece in ne vem, katere brikete naj ji dam.

Sploh ne gre ven.

Pri kateri starosti bo prišla v obdobje gonitve, ker jo želimo sterilizirati, vendar ne vemo, ali je to treba storiti pred ali po prvem gonitvenem obdobju.

Equipe
134 sporočila
equipe fr

Pozdravljeni,

Vročinski valovi se pojavijo od 6 mesecev dalje, sterilizacija pa ni priporočljiva pred tem.

Kar se tiče briketov, svetujemo brikete za mladičke, ki spodbujajo rast in čistijo zobe med žvečenjem.

Na primer, svetujemo te brikete

https://www.zoomalia.com/animalerie/cat-chow-pour-chaton-avec-du-poulet-p-11527.html

Lep dan.

Ekipa Zoomalia

Claire
4 sporočila
claire fr

mnenja o sterilizaciji, bodisi zgodnji ali ne, so deljena. Vprašala sem svojega veterinarja in odgovor je bil, da je "ne pred šestimi meseci" le navada in ne previdnost iz medicinskih razlogov; pred tremi meseci - za samca ali samico - ni nobenih kontraindikacij za sterilizacijo, če je klinika resna.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo