Vprašanja, razprave o izdelkih Maščobne kroglice Arachides in Insekti HAMIFORM

11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Ghislaine
3 sporočila
ghislaine fr
Sem nezadovoljna s temi kroglicami, ker so tako trde, da jim moram zadati udarec s kladivom, da jih razbijem, saj se ptiči ne morejo pikati vanje!!! Zahtevam brezplačno zamenjavo ali povračilo na mojem naslednjem naročilu. Lep pozdrav, ga. Detimmerman - CLERMONT L'HERAULT
Christine
8 sporočila
christine fr
Res drži, enak problem, krogle so pretrde
Laurence
1 sporočila
laurence fr
Prav tako sem zlomil kroglice, ker so bile pretrde za kljun ptic.
sandrine
4 sporočila
sandrine fr
Več ne kupujem teh krogel. Zdaj raje kupujem valjaste ali paštete iz maščobe.
Agnes
1 sporočila
agnes fr
Enako ugotovitev. Pticam ni bilo všeč, sploh se jih niso dotaknile. In tudi v zaščiteni krmilnici so se navlažile in melasa je postala neprijetna. Poskus ni bil uspešen. Od takrat kupujem samo sončnična semena in ta pojedo z velikim veseljem. To je edini izdelek pri Zoomalii, ki me je razočaral, zato glede na vse naročene izdelke ostajam pozitiven :) na spletni strani
Albert
1 sporočila
albert fr
Tudi jaz sem prišel do istega spoznanja. Ptice imajo rade kroglice z maščobo in semeni, vendar ne marajo kroglic z maščobo z arašidi in insekti, pretrde so! Ne priporočam.
Agnès
1 sporočila
agnès fr
Res je, tudi moje ugotovitve so, da so te maščobne kepe zelo trde!
Ugo
4 sporočila
ugo fr
Pozdravljeni,Hvala za vaš odgovor.Žal se bližamo koncu obdobja nizkih zimskih temperatur in ptice v vrtu že začenjajo znova iskati hrano v tleh, zaradi česar manj porabljajo maščobne kroglice (kar moramo poudariti, je le pomoč za njih med zimo in ne bi smele biti uporabljene kot glavna hrana skozi celo leto). Vendar razumemo vaše razočaranje in vas vabimo, da se obrnete na službo za stranke.Zahvaljujemo se vam in vam želimo zelo lep dan.
Ghislaine
3 sporočila
ghislaine fr
Sedem ljudi je imelo isto težavo, kot jaz, dobro bi bilo, da vrnite denar vsem, če želite obdržati stranke!!!GHISLAINE
Christine
8 sporočila
christine fr
Popolnoma se strinjam, Ghislaine!!
NATHALIE
1 sporočila
nathalie fr
Nisem imel nobenih težav. Dajem jih po dve skupaj, v viseči valj iz žičnate mreže, in v 4/5 dneh so pojedene. Vendar je to le dopolnilo, imajo tudi visečo krmilnico za semena tik zraven, ki jo izpraznijo vsaka 2 dni.
nathalie
3 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, prebral sem vaš komentar in se vam zahvaljujem za to. Da bi vam lahko ponudili rešitev, vas vabim, da izpolnite kontaktni obrazec s priloženimi fotografijami in sledite naslednjim korakom:
- prijavite se v svojo Nadzorno ploščo Zoomalia
- kliknite na "Ogled vseh mojih naročil"
- izberite želeno naročilo in kliknite na "Storitev za stranke" in nato "naročila"
- izberite "Imam drug incident"
- izberite temo, ki ustreza vaši zahtevi in nato "kontaktirajte nas"
Ob prejemu vaše popolne zahteve, se bomo zagotovo vrnili k vam v najkrajšem možnem času.
Želim vam lep dan in vam ter vašim hišnim ljubljenčkom vse dobro.
Se vidimo kmalu,
Nathalie iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo