Vprašanja, razprave o izdelkih Senena kroglica za glodalce Food-Ball

9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Jennifer
2 sporočila
jennifer fr
Pozdravljeni, kakšna je dolžina verige? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Dolžina verige (vključno z zaponkami) je 18 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
sandrine
3 sporočila
sandrine fr
kateri premer vzeti za mojega Campbell pritlikavega hrčka?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, priporočamo najmanjšo velikost. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
isabelle
22 sporočila
isabelle fr
Pozdravljeni, kateri premer je potreben za morskega prašička in zajca, hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, majhna je za morskega prašička in velika za zajca. Lepo pozdravljeni, Sandy iz Zoomalia
Léo
8 sporočila
léo fr
Moj hrček si ne more zatakniti glave noter?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Priporočamo vam "food ball 6105 z obročem, ki preprečuje, da bi se žival zataknila".

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Léo
8 sporočila
léo fr
Pozdravljeni, ali je ø8cm primerna za hrčke?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Žogica za hrano s premerom 8 cm je popolnoma primerna za vašega hrčka.

Lep pozdrav.

Ekipa Zoomalia.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo