krasta na hrbtu mojega morskega prašička

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
isabelle
22 sporočila
isabelle fr

Pozdravljeni, imam dva morska prašička, enega starega 2 leti in drugega starega 2 meseca. Opazil sem, da se veliko praskata in tisti, ki je star 2 leti, ima krasto na hrbtu. Obiskal sem veterinarja in mu razložil situacijo. Dal mi je pipeto in rekel, naj dam kapljico med lopatici mojih morskih prašičkov. Ste imeli podobno izkušnjo? Zgleda, da sta oba v dobrem zdravju.

olga
5 sporočila
olga fr

Pozdravljeni, tudi moj se praska in izgublja dlake. Rad bi vedel, kako se imenuje vaš izdelek

isabelle
22 sporočila
isabelle fr
<left>Pozdravljeni

[left>Imena točno ne vem, ampak je antiparazitik v pipeti, ki se uporablja za mačke, zato potrebujejo le eno kapljico, ne več. Kraste bi lahko bile ringworm, ki so posledica parazitov, zato jih je treba zdraviti. Lepo pozdravljeni.</left]
olga
5 sporočila
olga fr

to ni močan mačji črv? odkar ste uporabili izdelek, so vaši morski prašički v redu?

isabelle
22 sporočila
isabelle fr
<left>Mislim, da to ni to   izgledajo v redu   veterinar mi je rekel, da lahko uporabimo tudi za male glodavce   prodajajo antiparazitne izdelke   pipete v zoomalia za glodavce mora biti ista stvar   zdravite svojega morskega prašička, preden se poslabša ali pa prosite za nasvet svojega veterinarja</left>
Armelle
7 sporočila
armelle fr

Pozdravljeni,

Kraste na hrbtu morskih prašičkov so lahko zelo dobro posledica garje (živalske, ne človeške). Če se kraste začnejo širiti, je nujno potreben obisk veterinarja. In kot preventivni ukrep ločite obe živali, da preprečite morebitno nalezljivost (zelo zelo zelo nalezljivo) in za rokovanje z njimi uporabite rokavice.

Vendar imajo klasične protiparazitske pipete bolj preventivni kot zdravilni učinek.

Ali so v vodi paraziti? Kaj vidite na dlaki?

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo