Vprašanja, razprave o izdelkih Kotna straniščna škatla za kunce in glodavce z rešetko
26 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
virginie
Pozdravljeni, ali je možno kupiti samo mrežo za kotni WC velik model?
5 sporočila
jean-michel
Pozdravljeni, za pritlikavega zajca ne vem, ali naj izberem velikost 1 ali velikost 2? Mi lahko prosim pomagate? Hvala, zvesta stranka.
2 sporočila
katia
Dober večerMoj pritlikavi zajec tehta 1,700 kg in velikost 1 mu ustreza. Vendar pa je noče in opravlja svoje potrebe poleg. Nakup je bil brezvezen.
1 sporočila
sandrine
Dober večer, Velikost 2 srednja dobro ustreza pritlikavim zajcem
1 sporočila
edline
Dober večer, moj pritlikavi zajec je malo debel, zato mu velikost 2 zelo ustreza. Če je kletka dovolj velika, mislim, da je za boljše udobje velikost 2 odlična!
1 sporočila
stephanie
Pozdravljeni, velika velikost je popolna za mojo zajčico, ki mora biti, kot vaša. Res je velika, ampak se v njej počuti zelo udobno, včasih se celo zleknje na rešetko. Tako ni nobene umazanije, ki bi se ji prijela, in kletka ostane čista.
1 sporočila
chloe
Pozdravljeni,Težko mi je razumeti dimenzije, katere so dolžina, globina, višina, diagonala mačjega stranišča ...Ali mi lahko prosim podate meritev ene od stranic (od kota/roba mačjega stranišča do enega od zunanjih robov) največje? Najlepša hvala!
4 sporočila
marie aude
Pozdravljeni. Ali bi lahko dobil natančne dimenzije dolžine reza na tleh (označeno kot 41,5 cm, predvidevam za robnike) in končno višino med spodnjim delom in robniki spredaj prosim. Želim kupiti to leglo za mojega zajca, ki tehta 2 kg, vendar bo postavljeno v odprt kotiček gnezda z omejenim prostorom na tleh... Hvala vnaprej!
2 sporočila
laurie-anne
Pozdravljeni, bolje je dati prednost posodi za mačje leglo. Kotna legla so zelo nepraktična in neustrezna za zajce.
1 sporočila
julia
Pozdravljeni, kako urejate dostop do sena s to vrsto podlage? Zdi se mi, da reža preprečuje uporabo senika in da rešetka na tleh ne omogoča, da bi seno dali neposredno noter.
1 sporočila
sandrine
Jaz pod rešetko dam pelete iz lesa. Kozolec je bil postavljen malo ob strani. Zajec v ležišču je lahko dostopal do svojega sena. Objavil sem video, poglejte ga.
1 sporočila
justine
Ali je majhna velikost dovolj velika za mladiča pritlikavega kunca?
1 sporočila
charline
Pozdravljeni, jaz imam majhno velikost za mojega pritlikavega zajca in to je zadostno.
1 sporočila
virginie
Dober večer, kupil sem manjši model za pritlikavega kunca zelo majhne velikosti (odrasel ima 900g) in se je hitro izkazalo, da je pretesna, zato bi za pritlikavega ušesnega kunca, ki je v odrasli dobi večji, vam priporočal večjo velikost (41cm)
1 sporočila
christine
Da, to je popolna velikost za mojega kunca z dolgimi ušesi!
1 sporočila
virginie
Pozdravljeni, kupil sem majhen model za moje pritlikave zajce, vendar je kmalu postalo premajhno, zato sem vzela veliko velikost, ki zelo dobro ustreza.
1 sporočila
frédéric
Pozdravljeni, imamo sedem mesecev starega kunca z ušesi navzdol in potrebuje res največjo velikost, priporočam ta izdelek, ker je zelo higienski in omogoča varčevanje s steljo.
1 sporočila
claude
Da, strinjam se s prejšnjimi mnenji, da je večja velikost boljša. Imamo kraljevega zajca. Z mrežo je bolj čisto in mu sploh ne smeta. Celо se celo zaspi na njej.
1 sporočila
béatrice
Kakšna je razdalja med rešetkami? Ali omogoča zadrževanje zajčjih iztrebkov, da ne padejo v pladenj?
1 sporočila
sarah
Pozdravljeni! Ne, zajčji iztrebki gredo skozi. Osebno se mi zdi to super, ker tako ne hodi po njih in jih ni povsod v kletki.
1 sporočila
isabelle
Pozdravljena Beatrice, osebno moja zajklja ne mara rešetke, se ji zataknejo tačke in zato iztreblja v svoji kletki... zato sem odstranila rešetko. Kupila sem ta zaboj, ker je bila mokra zaradi urina... toda rešetke torej ne uporabljam. Vsaj zaboj velikosti L je bolj prilagojen kot tisti, ki ga je imela prej, ker je večji.
1 sporočila
annabelle
Pozdravljeni! Osebno se mi zdijo škatle za steljo zelo dobre, saj je vzdrževanje celotne kletke bolj zahtevno, in kar je najpomembneje, od kar imam to ureditev, moje zajčice nimajo več težav s tacami (pododermatitis). Z rešetko je vse zadržano. Zame je bil to uporaben nakup in vsaka žival je drugačna.
2 sporočila
christelle
Osebno imam 6 zajcev, vsak ima svoje stranišče, kar omogoča, da so kletke čiste. Na začetku pa je treba opaziti, kje zajec opravlja svoje potrebe, in postaviti stranišče na mesto, kjer ste opazili njegove izločke. Mrežica je zelo uporabna, saj omogoča, da zajec ne hodi po svojih nečistočah. Imam stranišča velikosti L, ker imam velike ovnov zajce.
2 sporočila
laura
Kroglice gredo skozi rešetko. Odlično leglo, ker zajec ne da svoje tačke v stranišče. Poleg tega je zelo enostavno za čiščenje! Vzela sem največjo velikost.
1 sporočila
catherine
Pozdravljeni. Blato prehaja skozi, kar omogoča, da mreža ostane čista, da lahko zajec sedi na njej. Osebno potrjujem ta zelo higienski izdelek.
2 sporočila
laura
Pozdravljeni, ne, zajčji iztrebki padajo skozi rešetko, da dosežejo dno zaboja s steljo in preprečijo zajcem, da hodijo po njih!
2 sporočila
virginie
Pozdravljeni, ali je mogoče dobiti samo mrežo velikega modela bac? Lep pozdrav