Vprašanja, razprave o izdelkih
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
annie
Pozdravljeni, Ne uspemo odstraniti nekaterih "klobčičev dlak" naše dolgodlake mačke. Zato iščemo tiho mašinico, ki ne vibrira (ali pa skoraj nič) in je dovolj močna, da so dlake odstranjene že z enim samim potegom ter britje tik ob koži. Bi nam priporočali to mašinico? Hvala
2 sporočila
gaye
Pozdravljeni, ta izdelek priporočam, vendar ga uporabljajte brez nastavka, da odstranite vozle. Uporabljam ga za svojega dolgodlakega perzijskega mačka in sem zadovoljen.
2 sporočila
liliane
Iskreno vam ne priporočam te škarje za striženje zapletenih šopov dlak, tudi brez vodila morate dlake najprej poskusiti razplesti z roko. Ne morem vam priporočiti boljše, ker sem sam preizkusil že deset različnih, posebej za dolge dlake, angora zajce, in še vedno nisem našel idealne! Veliko poguma in vztrajanja z majhnimi šopki in uspeli boste.
1 sporočila
amerigo
tudi jaz ne priporočam, nemogoče je striči dlake naše mačke. Dlake so fine in dolge, morda deluje na drugih vrstah dlak!
1 sporočila
martine
Pozdravljeni, ali ta kosilnica ustreza bretonskemu španiču? Hvala za vaš odgovor
2 sporočila
daniel
Pozdravljeni, ta kosilnica je kosilnica po osnovni ceni, kar je dobro in praktično za bretonskega španjela.
1 sporočila
anne
Uporabljam to strižno mašino za svojega turškega Angora mačka, ki pogosto ima kepe dlake. Res je super. Zelo malo hrupa, brez vibracij. Ne uporabljam nastavka za rezanje in nikoli nisem po nesreči porezal kože mojega mačka. Priporočam.
1 sporočila
jenny
Pozdravljeni, lahko mi prosim poveste, kakšna je širina glave kosilnice? Potrebujem majhno zaključno kosilnico za smrček mojih kitajskih grebenskih psov in mora biti zelo ozka. Hvala vam. Jenny
2 sporočila
nadine
4 cm 1/2 zelo vodljiv, lahek, tih, uporabljam ga za mojo Dono (iranskega dolgodlakega mačka), brez nastavka, zelo sem zadovoljna in priporočam ta izdelek
2 sporočila
nadine
4 cm 1/2 zelo vodljiva, lahka, tiha, uporabljam jo za mojo Dono (dolgodlaka perzijka), kepa dlak, uporabljam jo brez nastavka, sem zelo zadovoljna in priporočam ta izdelek