korejska veverica

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Christian
2 sporočila
christian fr

sporočilo za vse ljubitelje glodavcev:

nikoli ne kupujte veveric pri ******* ******* v Normandiji v Bassée-ju, saj vam prodajajo (drage) veverice, ki poginejo 15 dni po nakupu.

veverice so pogosto bolne.

Sandra
261 sporočila
sandra fr

Pozdravljen Christian,

Žal mi je za tvojega malega veverička, vendar je res, da žal veliko živali v trgovinah za male živali ima težave....

Nekdo iz moje družine je kupil mladiča bokserja pred nekaj leti, in tri tedne pozneje je mali kuža umrl.

Po obdukciji in analizi pri veterinarju, se je izkazalo, da je bil mali bokser prodan hudo bolan iz trgovine za male živali, bil je torej obsojen.

Od takrat naprej ne kupujem več živali v trgovinah, ampak jih vedno pridobivam pri vzrediteljih ali strastnih posameznikih.

Se vidimo kmalu!

Christian
2 sporočila
christian fr

Sandra, hvala za tvoj odgovor, vendar je bilo to pri "specializiranem" vzreditelju veveric.

Ali slučajno poznaš kakšnega drugega, ker si želim kupiti veverico.

Sandra
261 sporočila
sandra fr

Pozdravljen Christian,

Na žalost ne poznam nobenega rejca, specializiranega za veverice.

Se vidimo kmalu!

dominique
1 sporočila
dominique fr

Pozdravljeni vsi, sem nova in živim v departmaju Maine-et-Loire 49. Trenutno imam par veveric iz Koreje, ena je vijolična Mouky in druga rjava Iris. Obožujem jih, saj so zelo srčkane. No, moja samica Iris je skotila lepe mladiče, ki jih prodajam, če bi koga zanimalo.

Pierre-Michel
2 sporočila
pierre-michel fr

Pozdravljeni, resnično bi potreboval neko informacijo.

Ali lahko korejskemu veverici damo soljena pražena sončnična ali bučna semena? Nisem prepričan... rad bi imel vaše mnenje, prosim. Že sem kupil pražene arašide in te mu zelo ustrezajo.

Hvala

Adrien
1 sporočila
adrien fr

Annick c zanima me, ali imate e-poštni naslov?

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo