korejska veverica

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
karine
2 sporočila
karine fr
Dober večer, imam težavo s svojim korejskim veveričkom (pusti se dotikati, čeprav je zelo plašen, težko se premika, zdi se mi, da je shujšal in rep, ki je običajno precej bujen...). Ali je kdo, ki mi lahko pomaga? Vnaprej se vam zahvaljujem.
Equipe
134 sporočila
equipe fr

Pozdravljeni,

Priporočamo, da s svojim korejskim veveričkom obiščete veterinarja.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia

karine
2 sporočila
karine fr
Pozdravljeni, Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav, Karine
Kathleen
2 sporočila
kathleen fr

ali prihaja iz zimskega spanja? To bi lahko pojasnilo njegovo težavno hojo, če pa je plašen, ga ne smemo še bolj stresirati s poskusi rokovanja...

enako velja za izgubo teže med zimo, veverice veliko manj jedo ...

obstaja veliko forumov s strokovnjaki (ko rečem strokovnjaki, mislim na ljudi, ki že imajo veverice in zato vedo, kako ravnati z njimi), kar ni primer prodajalca ali svetovalca v trgovini z živalmi

lep pozdrav

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo