Vprašanja, razprave o izdelkih Kopel za kopanje za glodavce HAMIFORM

100% stranke

priporočam ta izdelek

25 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Lou-Ann
1 sporočila
lou-ann fr
Živijo, živijo! Vidim zelo malo mnenj o tej kopalni zemlji v zvezi s podganami. Ali je kdo tukaj poskusil to za svoje podgane in mi lahko da svoje mnenje? Ker so podgane zelo občutljive z dihalnih poti, me malo skrbi. Vnaprej hvala!
Anne-carole
1 sporočila
anne-carole fr
Pozdravljeni, ali lahko to zemljo uporabim za zaboj za kopanje za mojega pritlikavega zajca, prosim? Ne želim uporabiti peska. Također ne bi želela, da to smatra za steljo... prebrala sem, da je potrebna vrtna zemlja. Hvala za vaše dragocene povratne informacije.
Natacha
1 sporočila
natacha fr
Uporabil sem ga v spodnjem delu mojega pritlikavega zajca. Enkrat je opravil svoje potrebe noter, v nasprotju z zadnjim peskom, ki sem ga kupil, a če bo čist, mu bo to všeč. Od takrat naprej ni nobenih težav.
myriam
1 sporočila
myriam fr
za pritlikave zajce?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek je primeren za vse glodalce in zajce, je naravni izdelek, v katerem se glodalci radi valjajo za čiščenje. Vendar pa vsi zajci ne marajo te prakse, zato ga bolj priporočamo za činčile, deguje itd. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Camille
12 sporočila
camille fr
Živjo, ali lahko to kopališko zemljo uporabljamo za morske prašičke?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Zdi se, da ta izdelek ustreza.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
cedric
1 sporočila
cedric fr
Nisem razumel, kako uporabljati kopel z zemljo. Ali jo dam po celotnem zabojniku in potem prekrijem z mačjim peskom ali v kot postavim samo kopel z zemljo?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Kopalno zemljo razporedite v primerno posodo, tako da je debelina plasti 2-3 cm. Vaš glodalec se bo valjal v njej.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
serge
2 sporočila
serge fr
živjo, ali lahko uporabimo to kopelno zemljo za podgane
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kopalna zemlja bo primerna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Kevin
1 sporočila
kevin fr
Pozdravljeni, berem "širi prijeten vonj. Ali je ta kopelna zemlja dišeča? hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta izdelek ne vsebuje te dišave, vonj je naraven. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
jean marc
1 sporočila
jean marc fr
Živjo. Ali lahko to kopalno zemljo uporabljamo za vlaknence (deguje)?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta pesek za kopanje bo primeren. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
eric
3 sporočila
eric fr
Pozdravljeni, za mojo miško imam naravno steljo rody'cob, ali je potrebno dodati spodaj plast kopeli z zemljo, da se absorbira vonj?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ni potrebno, da miški dodajate prst za kopanje. Lahko vam ponudimo ta izdelek: https://www.zoomalia.com/animalerie/spray-destructeur-d-odeurs-environnement-rongeurs-lapins-furets-p-17512.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
eric
3 sporočila
eric fr
Pozdravljeni, imam
SARAH
1 sporočila
sarah fr
živjo, rad bi vedel, če je ta pesek primeren za mojo gerbilo hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta pesek je primeren za vašega glodavca.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
elena
2 sporočila
elena fr
zdravo, imam dva morska prašička, ali je smiselno dati zemljo za kopanje v kotno kad (ali je to samo za činčile)? Kako lahko dosežem, da bi opravljali potrebo vedno na istem mestu? Vnaprej hvala za vaše nasvete. Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Kotne kadi bodo vašim morskim prašičkom omogočile, da opravijo svoje potrebe vedno na istem mestu. Dovolj bo, da jih enkrat postavite noter, nato pa jih bo privlačila vonja peska.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Léo
8 sporočila
léo fr
Ampak ga ne smemo dati v majhno posodo??
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Da, v majhni posodi v pladnju na dnu kletke.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Léo
8 sporočila
léo fr
Pozdravljeni, v kaj je potrebno dati kopelno zemljo (v kletko)?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Ta kopel za kopanje se uporablja na dnu kletke.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo