Kontaktirajte tehnično podporo
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
marie
Pozdravljeni, želel bi kupiti majhen model propelarja za svoj avtomat ZD150. Ali imate kontaktni e-mail ali brezplačno telefonsko številko? Hvala
2 sporočila
coralie
Pozdravljena, Marie,Lahko se obrnete na našo službo za stranke po e-pošti preko obrazca, ki je na voljo v razdelku "Moj račun", "Služba za stranke".Prav tako nas lahko kontaktirate na številko 05 54 54 00 24 (brezplačna številka + cena klica).Želim vam lep dan.Coralie iz Zoomalie
1 sporočila
nicole
Naročil sem ptičjo kletko s pohištvom za 113 € in na mojem računu je ne vidim?
1 sporočila
daniel
Naročil sem AKVARIJ in na mojem računu ga ne vidim?
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, vabim vas, da se neposredno obrnete na našo službo za stranke prek vašega uporabniškega računa ali po telefonu na 0554540024. Želim vam lep dan, Hélène iz Zoomalia
1 sporočila
annie
Pozdravljeni, naročilo sem oddal prejšnjo soboto, plačal sem z nakazilom in danes je torek zvečer, naročilo pa je še vedno v čakanju? In nakazilo je bilo že bremenjeno z mojega tekočega računa. Hvala, če me lahko obvestite.
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljena Annie, V zvezi s tem vprašanjem vas vabim, da podate zahtevek prek svoje uporabniške strani ali pa nas kontaktirate na 0554540024. Vendar pa lahko traja do 72 ur, da je naročilo po nakazilu potrjeno. Sem vam na voljo za dodatna vprašanja in vam želim lep dan, Hélène iz Zoomalije
1 sporočila
morgane
Pozdravljeni, dovolim si, da vas kontaktiram, ker naj bi danes prejel naročilo na dom, vendar vidim, da me dostavljate eno uro stran od mojega doma! Kaj naj storim?
1 sporočila
donia
Pozdravljeni, želim vrniti artikle na svoje stroške, vendar se od mene zahteva, da obvezno posredujem vašo številko ali e-naslov, da lahko prevzamete paket. Kako naj to storim?
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni Dounia, v zvezi s tem vprašanjem vas vabimo, da vložite reklamacijo prek vašega uporabniškega računa ali nas kontaktirate na 0554540024.
Lep dan vam želim,
Hélène iz Zoomalia
Lep dan vam želim,
Hélène iz Zoomalia