Vprašanja, razprave o izdelkih Konopljina volna

100% stranke

priporočam ta izdelek

9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Sylvie
19 sporočila
sylvie fr
Dober večer, Ali je konopljina volna primerna za morske prašičke? Lahko jo dam v majhno hiško iz bora? Hvala, Lep pozdrav,
Laure
2 sporočila
laure fr
Dober večer, da, brez problema, to je narejeno za to. Veliko bolje od vrst vate, v katerih se lahko zadušijo.
nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Dober večer, Jben sem kupil za svojega hrčka in je popolno, priporočam
linda
4 sporočila
linda fr
Pozdravljeni, da, lahko ga uporabite v hiši svojega morskega prašička, jaz pa v kletki naredim majhen kupček, ki ga sam vzame za boljše urejanje svoje hiše.
VALERIE
3 sporočila
valerie fr
se to hitro umaže?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, To se razlikuje glede na posameznika, vendar je pri normalni uporabi precej odporen na umazanijo. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
judy
2 sporočila
judy fr
Pozdravljeni, je primerno za 15-dnevne mladičke kuncev?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek je prebavljiv v primeru zaužitja, zato je varen za večino majhnih glodalcev in zajcev. Lahko se uporablja za gnezdo zajčkov. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
AURELIE
3 sporočila
aurelie fr
Ali je primerna za gerbile, hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Konopljina volna je povsem primerna za glodalce. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo