Vprašanja, razprave o izdelkih KONG Naturals Mačja meta - privlačna aroma - 56g

100% stranke

priporočam ta izdelek

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
SYLVIE
2 sporočila
sylvie fr
Pozdravljeni, uporabljam mačjo meto, da privabim svoje mačke na praskalnike in jih odvrnem od kavčev. Med tremi mačkami (starimi od 4 do 9 let) ne deluje pri eni samici, ki je navajena svojih navad. Kar zadeva vidik "umirjanja", mačja meta dobro sprošča moji dve samici, medtem ko vznemirja mojega samca (vsi so kastrirani/sterilizirani od šestih mesecev naprej). Ne vem, ali je razlika v vedenju povezana s spolom ali ne... Treba je poskusiti, da bi ugotovili, kako bi reagirala vaša mačka. Sprej ima malo vpliva na vedenje mojih mačk, v nasprotju s samim zeliščem. Prijateljica potuje s svojo mačko in ji daje tableto, ki jo priporoča njen veterinar za umirjanje; je učinkovita in ni uspavalno sredstvo: temelji na CBD-ju, tako kot za ljudi. Najbolje je poklicati svojega veterinarja za nasvet. Srečno potovanje obema. Lep pozdrav
gilles
1 sporočila
gilles fr
pozdravljeni, rad bi vedel, koliko hrane naj dam svoji šestletni mački, ki tehta 4 kg, kolikokrat na teden? Ali je trava opojna ali pomirjujoča? Imam enajst ur vožnje z avtomobilom z njo in sem zaskrbljen glede poteka poti. Lep pozdrav
Suzy
1 sporočila
suzy fr
Osebno ga uporabljam za izdelavo igrač za svoje mačke. Dovolj je, da igračo ponovno položite v kovinsko škatlo, da bo vonj spet močnejši. Za transporterje uporabljam sprej iste blagovne znamke. Zelo učinkovito
Anne
1 sporočila
anne fr
Pozdravljen Gilles, kot Suzy jo uporabljam v majhnih igračkah. Dajem tri ali štiri čajne žličke zelišča v čajno vrečko, vstavljeno v tkaninsko igračo (domača metoda :D, ampak preprečuje izgubo). Zelišče je učinkovito in na začetku zelo evforično pri mojem, nekaj minut je nor, nato pa postane pomirjujoče, saj lahko dolgo plava. Ni določene tedenske doze, vendar bo trajalo enajst ur. Osebno puščam zelišče v igračah, tudi če izgubi moč, in ga obnovim v stresnih ali dolgočasnih situacijah. Pršenje v avtu eno uro pred odhodom tudi ne bo škodilo... Srečno potovanje!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo