Vprašanja, razprave o izdelkih Komplet za pritrditev kolesa
15 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, Ali je to dovolj trdno za zelo mišičastega staffija? Ali je bolje vzeti sistem v obliki črke U za velike pse? Hvala.
1 sporočila
elodie
Pozdravljeni, ali bi oprsnica Julius ustrezala temu kompletu? In ali lahko premaknemo sistem, da bo pes ostal na strani pločnika?
11381 sporočila
zoomalia
Dober dan, Priporočamo vam bolj klasično oprsnico (kakršna je na fotografiji), ki bo bolj primerna kot oprsnica Julius. Glede strani lahko Biker Set namestite na desno ali levo, toda ko je enkrat nameščen, ni mogoče izmenično menjavati strani. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
celine
Pozdravljeni, ali se ta komplet prilega na btwin? hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta komplet je primeren za večino koles, katerih okvir je izdelan iz okroglih cevi.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
11 sporočila
clotilde
Šestletni pes (border collie), ki je navajen teči daleč pred kolesom po poteh, se lahko navadi teči ob moji strani? Nimam strahu, da bi prečkal pred kolesa, to me najbolj skrbi. Zelo sem zainteresirana. Pozna ukaz "k nogi".
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Psi hitro razvijejo navado, da se pravilno postavijo z uporabo tega sistema, saj gre za vprašanje vzgoje in potrpežljivosti. Treba si je vzeti čas in psu razložiti, kako sistem deluje.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Psi hitro razvijejo navado, da se pravilno postavijo z uporabo tega sistema, saj gre za vprašanje vzgoje in potrpežljivosti. Treba si je vzeti čas in psu razložiti, kako sistem deluje.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marlene
Pozdravljeni, iščem napravo, da bi mojega psa med vožnjo ob robu ceste lahko držal ob kolesu. Ta naprava se mi zdi v redu. Gre za Jack Russell terierko, ki je navajena teči in veliko vleče. Že ima navade cani crossa. Za potovanja po poti, kjer rada vleče naprej, imam palico, ampak bi rad dodal to, ker mi dati mojo psičko spredaj na majhnih delih ceste, tudi na mirnih cestah, malo vzbuja strah. Bi bila ta naprava primerna?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta naprava je zasnovana za to, da vaš pes ostane ob kolesu, primerna je za uporabo na cesti, vendar se ne sme uporabljati, da bi pes tekel pred vami in vlekel. Za male poti, kjer želite, da je pred vami, boste morali obdržati svoj trenutni sistem. Težava v vašem primeru bo, kako psu razložiti, kdaj lahko teče spredaj in vleče ter kdaj mora biti pridno ob strani. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
jacqueline
Ali je majhna črna povodec, ki jo vidimo na fotografiji in ki se pripne na oprsnico in kolo, vključena v ceno
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, povodec je priložen.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
1 sporočila
christelle
Pozdravljeni, rad bi kupil ta izdelek za svojega 3 mesece starega psička pasme husky. Kaj še potrebujem poleg tega in katera točno velikost oprsnice, če upoštevamo, da hitro rastejo? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, kupiti boste morali vlečni oprsnik takšne vrste: https://www.zoomalia.com/moteurrecherche/recherche/search/ Žal, za določitev velikosti boste morali izmeriti obseg prsnega koša vašega psa, da izberete pravi model. Noben oprsnik ne bo ustrezal prehodu iz mladička v odraslega psa. Zato boste morali vsaj dvakrat zamenjati velikost.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
1 sporočila
veronique
Pozdravljeni, ali je pritrditev na kolo vključena?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da, pritrditev je vključena. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
6 sporočila
melanie
Pozdravljeni, želel sem vedeti, če je to primerno za zelo velike pse? Imam namreč osem mesecev starega bernardinca!