Vprašanja, razprave o izdelkih
15 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
alois
Pozdravljeni, zanima me, ali je ta oprsnik primeren za rusko hrčko, če ni, ali mi lahko priporočate oprsnik, ki bi bil primeren za rusko hrčko? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Vabimo vas, da obiščete naslednjo povezavo: https://www.zoomalia.com/animalerie/harnais-et-laisse-pour-hamster-ny-ham-p-567.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Vabimo vas, da obiščete naslednjo povezavo: https://www.zoomalia.com/animalerie/harnais-et-laisse-pour-hamster-ny-ham-p-567.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
16 sporočila
geraldine
Pozdravljeni, katera velikost je dovolj velika za precej velikega zajca? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta oprsnik je na voljo v več velikostih. Priporočamo vam, da izmerite svojo žival, da izberete najprimernejšo velikost.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta oprsnik je na voljo v več velikostih. Priporočamo vam, da izmerite svojo žival, da izberete najprimernejšo velikost.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
godefroy
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je oprsnica velikosti small primerna za mojo pritlikavo zajkljo? Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da, ta izdelek bo primeren za vašo pritlikavo kunčico. Kljub temu vam svetujemo, da jo predhodno izmerite, da boste izbrali ustrezno velikost za njeno postavo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
gwladys
Pozdravljeni. Kakšna velikost bi bila primerna za kokon sviloprejke?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za pravilno izbiro oprsnice morate izmeriti obseg vratu in obseg prsnega koša vaše živali.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
8 sporočila
julia
Pozdravljeni, ali je velikost S primerna za angora hrčka?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost S bi morala ustrezati vašemu hrčku. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
3 sporočila
audrey
Pozdravljeni, Ali bi oprsnica velikosti small bila primerna za podgano? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta oprsnik bi moral ustrezati podgani. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
11 sporočila
gabrielle
Pozdravljeni, katera velikost bi bila primerna za standardno velikega samca dihurja? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam, da izmerite obseg pasu vašega dihurja in izberete velikost, ki je temu najbližje.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
manon
Pozdravljeni, kakšne velikosti oprsnice bi potreboval za pritlikavega ali zelo pritlikavega zajca?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Za majhnega glodalca vzemite oprsnico velikosti S.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia.