Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih DENNERLE Kit CO2 CarboPOWER E400 z enkratno uporabo

12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Hassan
1 sporočila
hassan fr
Pozdravljeni, kako ponoči, da ne zapravljamo CO2? HVALA
Olivier
1 sporočila
olivier fr
Nenehno ga postavim na 3. stopnjo za počasno difuzijo in plastenka traja približno 6 mesecev za moj 150L akvarij.
David
1 sporočila
david fr
Treba je dodati elektromagnetni ventil, priklopljen na programator razsvetljave, da prekine razprševanje. To podvoji trajanje steklenice. Jaz razpršujem 15 mehurčkov na minuto in steklenica zdrži 1 leto.
Michel
470 sporočila
michel fr
Treba je namestiti elektromagnetni ventil na programator. Osebno uporabljam komplet JBL U502, ki se prodaja vključno z elektromagnetnim ventilom. Michel
marc
3 sporočila
marc fr
Nakupoval bom enkratno uporabo CO2 kompleta "300 quantum" in me zanima, ali ima časovnik funkcijo štetja kapljic ali moram poskrbeti za števec kapljic? Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Časovnik omogoča preprosto nadzorovanje urnika oddajanja, ne deluje pa tudi kot kapalka. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Bruno
1 sporočila
bruno fr
živjo, ali lahko na ta komplet damo polnilno steklenico
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, uporaba polnilne steklenice je možna, vendar je potreben ustrezni adapter. https://www.zoomalia.com/animalerie/adaptateur-dennerle-de-systeme-jetable-en-systeme-rechargeable-p-32763.html

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
cyril
1 sporočila
cyril fr
Pozdravljeni, v normalni uporabi, koliko časa traja 500 g jeklenka z CO2? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, steklenica s 500g ima približno 4.000.000 mehurčkov. Na primer, za 25 mehurčkov/min bo zdržala približno 100 dni. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
jerome
2 sporočila
jerome fr
ne vidim nobenega elektromagnetnega ventila, ali je to normalno? Ponavadi je eden.
jerome
2 sporočila
jerome fr
živjo, rad bi kupil s tem izdelkom kontroler pH in CO2, da se ponoči izklopi in da se CO2 uravnava na isti pH, ker sem pravkar kupil ta set CO2. Ali moram kaj dodati ali bo samo kontroler dovolj? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Po navedbah dobavitelja za delovanje kompleta ne potrebujete dodati ničesar. Razen elektroventila, vendar je to neobvezna izbira. Kar se tiče elektroventila, ta ni priložen (razen v nekaterih posebnih izdajah, ki se redko prodajajo ob posebnih promocijah).Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo