KOMPAKTNI BALAST TOP 90

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
PATRICIA
1 sporočila
patricia fr

Pozdravljeni,

kdo mi lahko pomaga?

Rad bi namestil kompaktno galerijo top 90 na moj terarij velikosti 90X45X60 EXO TERRA za mojo kraljevo pitonko, vendar ne vem, kakšno žarnico naj uporabim, da bo moja mala makila povsem zadovoljna

- njena temperatura za toplo točko čez dan

- njena temperatura za hladno točko ponoči

- njeno ogrevanje

Hvala za vaš odgovor

makila77

Sandy
81 sporočila
sandy fr

Pozdravljena, Patricia,

Kolikor vem, so pogoji, ki jih je treba spoštovati, da bi se kraljevi piton dobro počutil, naslednji:

Terarij puščavskega tipa z zatočišči na tleh,Vodna posoda,Podlaga iz lesnih sekancev in vejeTemperatura podnevi: topla točka 35°C in hladna točka 25°C.Nočna temperatura: okoli 24°CVlažnost: približno 70%Osvetlitev: z žarnico ali neonomUpam, da sem ti bila v pomoč. Se vidimo kmalu

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo