Forum za akvaristiko

kolikokrat

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
jean-marie
21 sporočila
jean-marie fr

Pozdravljeni: rad bi izvedel, kolikokrat zaporedoma lahko opravimo menjavo vode med povišanjem koncentracije nitrita,

saj sem se s tem srečal včeraj, ko sem dvakrat zamenjal 40l vode v akvariju s 120l in danes so še vedno rahle sledi nitrita, hvala za odgovor,

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Pozdravljeni,

ali ste opazili porast nitritov po zagonu akvarija (približno 3 do 4 tedne po zagonu)? To je normalno.

V tem primeru se obrnite na poglavje "Postavitev akvarija", ki smo ga ustvarili, da odgovorimo na mnoga vprašanja.

Nadaljujte z menjavo vode vsak teden (15 %).

Akvaristični pozdrav.

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Živijo,

opraviči me, pravilno je "Izdelava akvarija".

Lep pozdrav od ljubitelja akvarijev.

jean-marie
21 sporočila
jean-marie fr

hvala za odgovor vendar vem zakaj sem imel porast nitrita dodal sem

v sredo, 10. oktobra, 10 rasboras heteromorpha danes sem ponovno testiral vodo še vedno rahlo roza zato sem pravkar zamenjal 40l vode, ki sem jo pripravil 24 ur vnaprej, da se izognem kloru, test bom ponovil čez nekaj ur

HVALA ZA TVOJE DOBRE NASVETE

lep pozdrav jean-marie.

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Pozdravljen Jean-Marie,

ni za kaj;

običajno dodajanje rib ne povzroča nihanja ravni nitritov.

Si poskusil opraviti teste s testnimi trakovi ter tudi s tvojo vodovodno vodo (potopiš trak v vodo, otreseš, počakaš 1 minuto. (ne več, ne manj) in primerjaš z barvno lestvico v škatli)?

Aquariofilsko.

jean-marie
21 sporočila
jean-marie fr

Pozdravljeni Jean-Pierre,

hvala za vaše dobre nasvete, opravil sem test pitne vode in vse je bilo v redu,

zato sem včeraj okoli 17. ure zopet opravil menjavo vode in to jutro se je vse uredilo, vendar sem izgubil 2 gupija.

Lep pozdrav, J-M

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo