Koliko miši lahko damo v kletko Rodylounge Solo?

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
jimmy
16 sporočila
jimmy fr

Pozdravljeni, pred enim tednom sem za mojo malo belo miško kupila kletko Rodylounge Solo. Vendar pa me žalosti, ko jo vidim tako osamljeno v kletki, zato me zanima, ali bi ji lahko kupila prijateljico.

sabrina
80 sporočila
sabrina fr

Pozdravljeni, če je samička, potem ji morate dodati prijateljico, ker živijo v parih ali v skupinah.

Če je samec, ga morate pustiti samega, ker se bosta dva samca pretepala :)

Elodie
135 sporočila
elodie fr

Pozdravljeni Jimmy,

če želite svoji miški priskrbeti prijateljico ali prijatelja, lahko svoji kletki Rodylounge Solo dodate še eno nadstropje, da bodo vaše miši udobno živele skupaj.

Elodie iz Zoomalia

jimmy
16 sporočila
jimmy fr
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">

sabrina
80 sporočila
sabrina fr

Ah super za kletko ;) dobro se bodo imele

:)

jimmy
16 sporočila
jimmy fr

no, zdaj imam svoji dve majhni miški v veliki kletki ...

in ker sta to moji prvi miški, bi rada vedela, če imate kakšne nasvete, kako naj skrbim zanju, da bosta imeli lepo življenje

jimmy
16 sporočila
jimmy fr

oprosti za črkovanje

jimmy
16 sporočila
jimmy fr

Želel sem vas tudi vprašati, prostor med letvami je 1,5cm, zato sem želel dodati neke vrste mrežo, kaj mi svetujete?

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo