Vprašanja, razprave o izdelkih Naravni substrat iz kokosovega vlakna v zidakih Exo Terra Coco Husk
27 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
lucile
Pozdravljeni. Bi ta substrat ustrezal za zemeljsko, kopačko tarantelo? Hvala, lep dan.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da, to bo ustrezalo za drevesno tarantelo. Priporočamo tudi to: https://www.zoomalia.com/animalerie/fibres-de-noix-de-coco-p-9453.html. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
maxime
Pozdravljeni, ali je ta substrat primeren za pogone? Ker mi pesek sploh ni všeč.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta vrsta podlage ni priporočljiva za bradate agame, saj obstaja nevarnost, da jo zaužijejo. Uporaba peska je močno priporočena. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
nathalie
Po pomoti sem naročil kokosovo lubje, vendar sem želel smrekovo lubje za moje elapse... bo kokosovo lubje kljub temu ustrezalo? Bojim se, da bi lahko med jedjo zaužili "dlake" s kokosa...
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za elaphe lahko uporabljate kokosove lupine, to ne predstavlja nobenega problema. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
clément
živjo, rad bi vedel, ali poleg zemlje za sajenje, plantation soil, potrebujem še kokosovo vlakno, coco husk?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
uporaba dodatnega substrata COCO HUSK ni obvezna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
uporaba dodatnega substrata COCO HUSK ni obvezna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
gwendoline
Pozdravljeni, ali ta substrat lahko služi kot dopolnilo bukovim lubjem za mojega mladega sulcato? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, seveda lahko svoji mladi sulcati ponudite ta substrat. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
6 sporočila
mallory
Pozdravljeni, ali kokosova vlakna ustrezajo Achatina Fulica (polžem)? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, kokosova vlakna bodo primerna za vaše Achatinas Fulica. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
andre
Ali je ta kokosov substrat primeren za kopensko želvo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Res je, ta podlaga se zelo dobro poda vaši želvi.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
Res je, ta podlaga se zelo dobro poda vaši želvi.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
1 sporočila
sebastien
Pozdravljeni, bi ta podlaga ustrezala za debelorepe gekone (african fat tail)? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vaš gekon bo navdušen nad to podlago. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalia
1 sporočila
maxime
živjo, ali bi podlaga ustrezala leopardjemu gekonu?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek je primeren za tropske terarije. Priporočamo vam ta izdelek: https://www.zoomalia.com/animalerie/tapis-de-sable-exo-terra-mini-28-5-x-29-cm-p-21892-c-881.html
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
13 sporočila
adrien
Pozdravljeni, koliko vrečk bi potrebovali za debelino 5 cm, na polovici terarija eco terra (90x45x30). Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za takšen terarij boste potrebovali 3 vreče po 7l tega substrata.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
13 sporočila
adrien
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali bi ta substrat ustrezal za 7 BHT
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da, ta substrat bi lahko bil primeren za Bernard L'Hermittesa. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalie
13 sporočila
titi
Koliko centimetrov substrata je potrebno v terariju za kraljevega pitona?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, potrebno je računati 4 do 5 cm substrata. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
3 sporočila
aline
Pozdravljeni, rad bi vedel dejansko prostornino torbe, saj na torbi piše 7l, v opisu pa je navedeno 20l. Kateri izmed podatkov je pravilen? 7 ali 20 litrov, saj je razlika precejšnja, hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res je, vsebnost je 7 litrov. Lepo pozdravljeni, Frédéric
1 sporočila
sonia
Ali je ta izdelek primeren za dajanje v terarij, kjer bosta 2 želvi testudo hermanni?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta podlaga je lahko primerna za uporabo kot stelja, vendar je za testudo hermani idealno, da se uporabi nekoliko bolj kompakten substrat, ki simulira zunanjo zemljo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta podlaga je lahko primerna za uporabo kot stelja, vendar je za testudo hermani idealno, da se uporabi nekoliko bolj kompakten substrat, ki simulira zunanjo zemljo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia