Vprašanja, razprave o izdelkih Naravna podlaga iz kokosovih sekancev za terarij Trixie Reptiland

11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
DAVID
5 sporočila
david fr
Ta substrat omogoča zadrževanje vlage v terariju. Za gojenje rastlin bo potrebno dodati lončnico.
César
1 sporočila
césar fr
Pozdravljeni, ali bi ta substrat ustrezal za gojenje rastlin v tropskem terariju?
Karine
1 sporočila
karine fr
Pozdravljeni, iščem substrat za zimsko spanje mojih kopenskih želv v zabojniku, katerega mi priporočate? Malo sem zmedena :)
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Vsi podlage rastlinskega izvora so primerni za prezimovanje vaših želv. Ta je povsem primeren. Prav tako se lahko odločite za zemeljsko podlago. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
lauriane
1 sporočila
lauriane fr
Pozdravljeni, dobil bom elaphe in iščemo najprimernejši substrat zanjo. Njegov trenutni rejec ima kokosove sekance, mi lahko razložite, kako to deluje? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ekonomski in zelo estetski substrat. Prilagojen večini kač in puščavskim kuščarjem. Treba je ponovno ustvariti naravni habitat vašega ljubljenčka. Če je vajen teh ostružkov pri rejcu, je priporočljivo, da mu jih ne menjate.

S spoštovanjem,
Madeline iz Zoomalie
emeline
3 sporočila
emeline fr
Pozdravljeni, ali je ta substrat primeren za leopardjega gekona za uporabo v škatli za levitev/vlažnost?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam vermikulit: https://www.zoomalia.com/animalerie/vermiculite-substrat-naturel-d-incubation-p-9460.html Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
Therese
1 sporočila
therese fr
Pozdravljeni, za terarij dimenzij 90x45x45, koliko litrov bi potreboval?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za približno 3 cm sekancev boste potrebovali približno 12,5 litra (vsaj 3 pakete). Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
aline
3 sporočila
aline fr
ali mi lahko podate dimenzije vrečke 4,5 l, da si lahko predstavljam njeno prostornino, hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, paket 4.5L meri 19 x 10 x 5cm. Lep pozdrav, Frédéric

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo