Vprašanja, razprave o izdelkih Naravna podlaga iz kokosovih sekancev za terarij Trixie Reptiland
100% stranke
priporočam ta izdelek
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
5 sporočila
david
Ta substrat omogoča zadrževanje vlage v terariju. Za gojenje rastlin bo potrebno dodati lončnico.
1 sporočila
césar
Pozdravljeni, ali bi ta substrat ustrezal za gojenje rastlin v tropskem terariju?
1 sporočila
karine
Pozdravljeni, iščem substrat za zimsko spanje mojih kopenskih želv v zabojniku, katerega mi priporočate? Malo sem zmedena :)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vsi podlage rastlinskega izvora so primerni za prezimovanje vaših želv. Ta je povsem primeren. Prav tako se lahko odločite za zemeljsko podlago. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
lauriane
Pozdravljeni, dobil bom elaphe in iščemo najprimernejši substrat zanjo. Njegov trenutni rejec ima kokosove sekance, mi lahko razložite, kako to deluje? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ekonomski in zelo estetski substrat. Prilagojen večini kač in puščavskim kuščarjem. Treba je ponovno ustvariti naravni habitat vašega ljubljenčka. Če je vajen teh ostružkov pri rejcu, je priporočljivo, da mu jih ne menjate.
S spoštovanjem,
Madeline iz Zoomalie
S spoštovanjem,
Madeline iz Zoomalie
3 sporočila
emeline
Pozdravljeni, ali je ta substrat primeren za leopardjega gekona za uporabo v škatli za levitev/vlažnost?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam vermikulit: https://www.zoomalia.com/animalerie/vermiculite-substrat-naturel-d-incubation-p-9460.html Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
therese
Pozdravljeni, za terarij dimenzij 90x45x45, koliko litrov bi potreboval?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za približno 3 cm sekancev boste potrebovali približno 12,5 litra (vsaj 3 pakete). Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
3 sporočila
aline
ali mi lahko podate dimenzije vrečke 4,5 l, da si lahko predstavljam njeno prostornino, hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, paket 4.5L meri 19 x 10 x 5cm. Lep pozdrav, Frédéric