Vprašanja, razprave o izdelkih Kokosova hiška

20 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Lydia
2 sporočila
lydia fr
Pozdravljeni, iščem posteljo in hišo za moje 3 zajce in morskega prašička. V vrtu imam zajčnik in ne bi želel, da jim bo to zimo hladno. Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Spodaj boste našli povezavo, ki vam omogoča neposreden dostop do dodatkov za glodavce: https://www.zoomalia.com/animalerie/couchage-pour-rongeur-c-385-1.html

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Morgane
1 sporočila
morgane fr
Pozdravljeni! Rad bi vedel, ali lahko postavim kokosove orehe v kletko mojega mladega oktodona? Ali je velika velikost primerna za mladega oktodona? Hvala vnaprej!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Ta izdelek lahko res izberete za svojega deguja.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
florence
3 sporočila
florence fr
Ali ta kokosov oreh ustreza mojim majhnim kopenskim želvam, ki so stare 1 leto? Že merijo 3,5 cm. Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta hiška bi bila primerna za vaše živali.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Shana
1 sporočila
shana fr
Pozdravljeni,

Ali vaše želve lahko gredo skozi te kokosove orehe, prosim? Imam jih štiri: eno starejšo od enega leta in tri, rojene septembra 2023.

Hvala ☺️
Patrice
1 sporočila
patrice fr
živjo, je kokosov oreh idealen za mehko gnezdo sirskega hrčka?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, da, artikel je idealen za sirskega hrčka. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
Nhat-to
3 sporočila
nhat-to fr
Pozdravljeni, ali lahko te hiše služijo za dve gerbili? Hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Te hiške so primerne za majhne glodavce. Tako jih lahko uporabite za vaše gerbile.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
Noémy
1 sporočila
noémy fr
Pozdravljeni, kakšne so dimenzije luknje?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, vhod male merilne naprave meri 3 x 2,9 cm, vhod srednje in velike pa merita 3 x 3,8 cm.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Titi
13 sporočila
titi fr
Ali bi to ustrezalo za 45 cm dolgega rdečega goža?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta hiša se zdi malce preozka za vašega goža.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
romy
1 sporočila
romy fr
Pozdravljeni, ali lahko kokosov oreh damo v vodo? Ali je dovolj velik za moje ancistruse? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Kokosov oreh je popolnoma primeren za postavitev v akvarij. Moral bi ustrezati vašim ancistrusom.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Samuel
1 sporočila
samuel fr
Pozdravljeni, lahko se uporablja za leopardje gekone?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,To bo pretesno za gekone.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
justine
5 sporočila
justine fr
Pozdravljeni, ali je kokosov oreh idealen za mehko gnezdo ruskega hrčka? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Da, lahko ga uporabljate za vašega ruskega hrčka.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo