Vprašanja, razprave o izdelkih Kokosova hiška
20 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
lydia
Pozdravljeni, iščem posteljo in hišo za moje 3 zajce in morskega prašička. V vrtu imam zajčnik in ne bi želel, da jim bo to zimo hladno. Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Spodaj boste našli povezavo, ki vam omogoča neposreden dostop do dodatkov za glodavce: https://www.zoomalia.com/animalerie/couchage-pour-rongeur-c-385-1.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Spodaj boste našli povezavo, ki vam omogoča neposreden dostop do dodatkov za glodavce: https://www.zoomalia.com/animalerie/couchage-pour-rongeur-c-385-1.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
morgane
Pozdravljeni! Rad bi vedel, ali lahko postavim kokosove orehe v kletko mojega mladega oktodona? Ali je velika velikost primerna za mladega oktodona? Hvala vnaprej!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta izdelek lahko res izberete za svojega deguja.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta izdelek lahko res izberete za svojega deguja.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
florence
Ali ta kokosov oreh ustreza mojim majhnim kopenskim želvam, ki so stare 1 leto? Že merijo 3,5 cm. Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta hiška bi bila primerna za vaše živali.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
shana
Pozdravljeni,
Ali vaše želve lahko gredo skozi te kokosove orehe, prosim? Imam jih štiri: eno starejšo od enega leta in tri, rojene septembra 2023.
Hvala ☺️
Ali vaše želve lahko gredo skozi te kokosove orehe, prosim? Imam jih štiri: eno starejšo od enega leta in tri, rojene septembra 2023.
Hvala ☺️
1 sporočila
patrice
živjo, je kokosov oreh idealen za mehko gnezdo sirskega hrčka?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da, artikel je idealen za sirskega hrčka. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
3 sporočila
nhat-to
Pozdravljeni, ali lahko te hiše služijo za dve gerbili? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Te hiške so primerne za majhne glodavce. Tako jih lahko uporabite za vaše gerbile.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
1 sporočila
noémy
Pozdravljeni, kakšne so dimenzije luknje?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, vhod male merilne naprave meri 3 x 2,9 cm, vhod srednje in velike pa merita 3 x 3,8 cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
13 sporočila
titi
Ali bi to ustrezalo za 45 cm dolgega rdečega goža?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta hiša se zdi malce preozka za vašega goža.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
romy
Pozdravljeni, ali lahko kokosov oreh damo v vodo? Ali je dovolj velik za moje ancistruse? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Kokosov oreh je popolnoma primeren za postavitev v akvarij. Moral bi ustrezati vašim ancistrusom.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Kokosov oreh je popolnoma primeren za postavitev v akvarij. Moral bi ustrezati vašim ancistrusom.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
samuel
Pozdravljeni, lahko se uporablja za leopardje gekone?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,To bo pretesno za gekone.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
5 sporočila
justine
Pozdravljeni, ali je kokosov oreh idealen za mehko gnezdo ruskega hrčka? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Da, lahko ga uporabljate za vašega ruskega hrčka.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia