Vprašanja, razprave o izdelkih Košara za glodalce in zajce iz vodne hijacinte Zolia - na voljo v dveh velikostih
100% stranke
priporočam ta izdelek
15 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
22 sporočila
betty
Pozdravljeni vsi, rad bi izvedel, ali lahko moja zajklja, če gloda in je košaro iz vrbovega protja, dobi zdravstvene težave, hvala in lep pozdrav
18 sporočila
corinne
Dober večer, ne mislim tako, glede na to, da je to košara, posebej zasnovana za glodalce.
2 sporočila
ophelie
Pozdravljeni, ne, zanj ni nobenega tveganja.
1 sporočila
nadine
Pozdravljeni, moj zajček ga je gricnil, z njim je vse v redu. Kupil sem ga zato, da ga gricne. Lep pozdrav
1 sporočila
audrey
Dober večer. Ne mislim tako. Naši morski prašički so ga dobro grizljali in ni bilo težav. Kljub temu smo jim ga na koncu odstranili... Lepo pozdravljeni.
22 sporočila
betty
Dober večer, najlepša hvala za vaš odgovor, želim vam lep večer.
2 sporočila
delphine
Moji zajci to brez posledic grizejo, obožujejo izdelovanje lukenj na različnih mestih zaradi grizenja .. velikost 33 cm .. notri se postavijo za grizenje
22 sporočila
betty
Dober večer, hvala za vaše sporočilo, lepo večer.
22 sporočila
betty
Dober večer, hvala za vaše sporočilo. Lep večer.
1 sporočila
sophie
moja (angleška angora) obožuje jesti dno košare, naredila je veliko luknjo, ni pa nobenih posledic za njeno zdravje.
6 sporočila
severine
Pozdravljeni, obotavljam se med dvema košarama. Kakšna velikost je primerna za tri mesece starega ekstra majhnega kunca? In ko bo odrasel, ali bi bilo treba izbrati večjo košaro?
18 sporočila
corinne
Pozdravljeni, mislim, da bo najmanjša velikost dovolj za pritlikavega zajčka starega 3/4 mesece, ampak za 2 evra več, bi na vašem mestu vzel naslednjo večjo velikost. Lep pozdrav
2 sporočila
guillaume
Vzemite kar velikega, imel bo več za grickanje, in ko bo odrasel, boste že kupili več kot enega, obožujejo jih!!!
1 sporočila
amandine
Vzemite večji model, moja dva pritlikava zajčka, stara 3 mesece, sta vse pogrizla v 2 tednih.
2 sporočila
martine
Pozdravljeni, za moji dve morski prašički sem vzela večjega, oba ga obožujeta grizljati, ko sta notri med crkljanjem ali v njunem oboroženem parku ni nobene nevarnosti za oči v primeru, da štrli ven kakšna vejica, nakupa sem zelo vesela.
1 sporočila
isabelle
Moj odrasel pritlikavi zajec ima največjega in obožuje grizljanje! Odsvetujem vam, da vzamete malega, saj bo zelo hitro zrasel!