Vprašanja, razprave o izdelkih

28 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Christine
1 sporočila
christine fr
Pozdravljeni, imam dva čivava, ki tehtata 2 kg. Katero velikost postelje mi priporočate? Ali naj vzamem velikost M? Hvala.
Patricia
1 sporočila
patricia fr
Pozdravljeni. Imam velikega čivavo. 30 cm v višino pri grebenu in tehta 3,100 kg. Katero velikost mi priporočate? Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za udobje vaše živali vam svetujemo velikost M.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Aurelie
1 sporočila
aurelie fr
Pozdravljeni, ali je ta torba odobrena za prevoz v letalski kabini?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Glede prevoza v kabini ni IATA standarda, kot je to za tovor v prtljažniku. Za natančne pogoje, zlasti za dovoljene mere in težo, se morate neposredno obrniti na letalsko družbo, s katero boste potovali. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
sandie
1 sporočila
sandie fr
Dober dan, je to torbica blagovne znamke Karlie?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, da, to je produkt Karlie Flamingo. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Peggy
1 sporočila
peggy fr
Dober večer. Boste še imeli take torbice za nakupovanje v velikosti M in črne barve? Lahko vanje damo 2 čivavi? ..vsaka tehta manj kot 2 kg
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, črna nakupovalna torba je trenutno v postopku ponovnega zalaganja, prejeli jih bomo v teku naslednjega tedna. Kar zadeva vaše čivave, obe bi morali lahko vstopiti v torbo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
ANNE
1 sporočila
anne fr
Pozdravljeni,

Moj maček tehta 5 kg, katero velikost mi priporočate, S ali M?

Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, velikost S bo ustrezala za vašo mačko. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Catherine
1 sporočila
catherine fr
Ali je ta torba primerna za ši cuja, ki tehta 6 kg, in katero velikost izbrati, hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za vašo žival vam priporočamo velikost M.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
marie
1 sporočila
marie fr
Pozdravljeni, imam 2 majhna psa, ki tehtata okoli 2 kg vsak. Ali ju lahko dam skupaj v to košaro za v avto s seveda uporabo dvojnega povodca, da imam dve pritrditvi?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, res bo potrebno vzeti dovolj veliko torbo za vaša dva psa in seveda tudi dvojni povodec.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Aline
1 sporočila
aline fr
Pozdravljeni, ali je velikost S primerna za westie? Če ne, ali bo velikost M kmalu na zalogi? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Svetujemo vam, da izmerite svojega psa, da boste lahko izbrali ustrezno velikost torbe.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
isabelle
1 sporočila
isabelle fr
Ali ta košara-torba obstaja v velikosti L? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, žal mi je, toda ta torba v velikosti L ni na voljo.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
Cécile
21 sporočila
cécile fr
lahko se uporablja za 1 dihurja, če je tako, katero velikost bi priporočili?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Svetujemo vam, da izmerite svojega dihurja, tako da boste lahko primerjali z merami torb.

Lep pozdrav,

Sandy iz Zoomalie
ariane
1 sporočila
ariane fr
Maksimalna teža psa, ki lahko potuje v tej košari? Hvala....
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Največja teža je 10-12 kg za velikega. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalie
Nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Dober večer, kmalu bom posvojila yorkshireja, odraslega. Vzrediteljica mi je povedala, da bo tehtal približno 2,5 kg odrasel. Prosim, pomagajte mi pri izbiri velikosti torbe, ali bo velikost M prevelika?? V pričakovanju vašega odgovora, lep večer. Nat.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam velikost S. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
NELLY
1 sporočila
nelly fr
dober dan, posvojili bomo mladička maltežana. Ta torba se mi zdi idealna za prevoz. Vendar me zanima, ali je primerna tudi za odraslega bichona. Hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam, da izmerite svojega psa in nato primerjate njegove mere s tistimi torbe. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
NADINE
1 sporočila
nadine fr
Dober večer, Idem, kakšna je teža! Potrebujemo jo za zračni prevoz, hvala, lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, torba velikosti S na zalogi tehta 1.250 kg. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo