Vprašanja, razprave o izdelkih Kletka za kunce in morske prašičke - 100 cm - Zolia Onyx 100 Ambiente

38 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Camille
1 sporočila
camille fr
Pozdravljeni, Ali je ta kletka primerna za velikega hrčka? Meni je všeč in je v mojem cenovnem rangu, za razliko od drugih kletk ne morem dati več kot 40 €. Če je primerna za hrčka, jo bom vzela! Bo najbolj srečen!
Kevin
1 sporočila
kevin fr
Pozdravljeni, seveda, imamo pritlikavega zajca notri.
Lea
1 sporočila
lea fr
Tam imam svoj zajčnik, za hrčka ni problem! ;D
Axelle
1 sporočila
axelle fr
Kar se tiče prostora, je zagotovo, da bo hrček najbolj srečen, zdaj pa se res sprašujem, ali, če je pravi kralj pobega, ne bi mogel potisniti svoje glave med rešetke kletke, ki so, po mojem mnenju, precej široko narazen v primerjavi s kletko za male glodalce, kot so hrčki, miši itd...
Nicolas
1 sporočila
nicolas fr
Pozdravljeni vsi, sponke, ki so namenjene za zapiranje odpirajočega dela, ne držijo (ni zareze, kot je na dveh neodpirajočih straneh.) Kaj storiti?
JOEL
1 sporočila
joel fr
za sponke, ker so plastične, to ni najbolj zanesljivo; naš zajec jih je požrl, zato sem jih zamenjal z aluminijastimi palicami, ki sem jih preoblikoval, in zdaj je vse super
OCEANE
1 sporočila
oceane fr
Pozdravljeni, želel bi dodati platformo/krmilnico/uto v kletko, ali mi lahko navedete referenco ali izdelek, ki je združljiv s to kletko, saj sem na vaši spletni strani videl nekaj, kot je PUB 3244, vendar nimam informacij glede moje kletke. Hvala vnaprej.
ELSA
1 sporočila
elsa fr
Pozdravljeni, rad bi dodal platformo v kletko istega tipa kot PUB 3244, poleg tega so v pladnju plastični vložki, ki izgledajo, kot da so namenjeni za vtikanje nečesa, na primer platforme, zato bi vas prosil, če mi lahko navedete referenco ali izdelek, ki je združljiv s to kletko, če obstaja, ali pa mi razložite, za kaj je ta vložek namenjen? Hvala vnaprej, lepo pozdravlja Elsa
Angelique
2 sporočila
angelique fr
Pozdravljeni, v opisu je navedeno: "Velika plastična posoda z lahkoto čiščenja (višina 16 cm) - Notranje dimenzije same posode: 90 x 40 x V12 cm" Ne razumem razlike v višini posode. Ali je visoka 16 ali 12 cm?
Fayali
3 sporočila
fayali fr
Potrebujem samo veliko kletko, ki sem jo izbral za moje naročilo, od kod vse te vprašanja prosim?
M-J
1 sporočila
m-j fr
Živjo, oprostite, ne vem, ker je bil nakup poslan neposredno v center za reševanje živali, nikoli nisem videla kletke. Upam, da boste prejeli bolj zadovoljiv odgovor kot je moj!
Fayali
3 sporočila
fayali fr
Ali mi lahko prosim razložite, zakaj še nisem prejel/a svojega naročila, čeprav bi moralo priti 11.06.?
Fayali
3 sporočila
fayali fr
Lahko mi prosim razložite, zakaj še vedno nisem prejel/a svojega naročila, čeprav bi moralo priti 11. 6.?
Hugues
1 sporočila
hugues fr
Pozdravljeni,

Spodnji plastični del meri 16 cm višine od tal. Višina 12/13 cm ustreza notranji višini posode. Razlago za teh 3 cm razlike v višini dajejo majhne plastične nožice pod posodo.
STÉPHANIE
1 sporočila
stÉphanie fr
Višina je 16 cm. Če je za notranjost navedeno 12 cm, je to verjetno zato, ker je dno zabojnika nekoliko poševno.
Cindy
1 sporočila
cindy fr
Pozdravljeni Angelique_S, plastični zabojnik je visok 16 cm, če merimo od zunaj in 15 cm, če merimo od znotraj. Je zelo prostoren, moj pritlikavi zajec se v njem počuti zelo udobno. Zelo dobra kletka sem z njo zelo zadovoljen in tudi moj zajec je.
Éric
1 sporočila
Éric fr
Kad je zaobljen v kotih. Torej, sredi ima globino 16 cm, v kotu pa največ 12 ali 13 cm. Zelo sem zadovoljen z nakupom, oziroma so zadovoljni otroški zajčki.
Marie Laure
1 sporočila
marie laure fr
Pozdravljeni, 16 cm ustreza zunanji meri od tal. Od znotraj je malo manj, saj obstaja "zareza", ki omogoča postavitev rešetke, da se prepreči njen zdrs.
amalia
1 sporočila
amalia fr
posoda je visoka 16 cm. Dobro jo zdrgnite z belim kisom in sperite.
Angelique
2 sporočila
angelique fr
Hvala vsem za vaše odgovore!
Sylvie
1 sporočila
sylvie fr
Kletka ima preprosto noge, odtod razlika v višini med notranjostjo in zunanjostjo.
Agathe
12 sporočila
agathe fr
Pozdravljeni, ali lahko prilagodim to kletko, da bo primerna za gerbile?
Marielle
2 sporočila
marielle fr
Pozdravljeni, ta kletka bi bila primerna za zajca, saj se mi zdi notranja dimenzija pladnja zelo majhna, kajne ??? Ali je možno vanjo postaviti hišico?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka je primerna za pritlikavega zajca, njene dimenzije so standardne. Lahko dodate hišico ali zavetišče, priporočamo preprost model iz plastike, ki ne zavzame veliko prostora. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
pierre
1 sporočila
pierre fr
zdravo, ali kletka meri 100 cm od tal ali od mreže?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, 100 cm ustreza skupni dolžini kletke. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
sandra
1 sporočila
sandra fr
Pozdravljeni, naročil sem vam 3 kletke in jih želim opremiti z drybed podlogo. Ali mi lahko poveste notranje mere na tleh? Lepo pozdravljen, Erwan
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, notranje dimenzije so 90 x 35 x V 12 cm. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Solène
1 sporočila
solène fr
Ali poznate sestavo barve, uporabljene za prekritje prečk kletke? Je varna?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Nimamo podrobnega seznama sestavin te barve, vprašanje smo poslali našemu dobavitelju in takoj, ko prejmemo odgovor, bomo informacijo dodali na opisni list izdelka. Kakorkoli že, uporabljena barva ne vsebuje svinca ali katere koli druge toksične snovi za živali v primeru grizenja.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Claude
2 sporočila
claude fr
Pozdravljeni, ali je dno kletke hrapavo ali gladko? Je dno lahko čistljivo? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Tla so karo oblikovana, da preprečijo drsenje živali. Tedensko čiščenje z milnico in čopičem ter mesečno razkuževanje ga bodo ohranili čistega.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
virginie
1 sporočila
virginie fr
Gladko in enostavno za čiščenje
Claude
2 sporočila
claude fr
živijo, ali so mere kletke 100x50x43 notranje ali zunanje dimenzije
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, to so zunanje dimenzije. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Cyndel
1 sporočila
cyndel fr
Pozdravljeni, ali 43 cm višine vključuje 16 cm višine posode, ali je treba sešteti oboje, da dobimo skupno višino?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, višina 13 cm je skupna višina kletke. V to je vključena tudi višina pladnja 16 cm. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Chloé
2 sporočila
chloé fr
Pozdravljeni, koliko je odprtin?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, obstaja samo ena odprtina, gre za veliko stran, ki se v celoti odpre.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo