Vprašanja, razprave o izdelkih Kletka za zajce in morske prašičke - 120 cm - Zolia Mamba

32 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Kelly
2 sporočila
kelly fr
Ali je ta kletka primerna za ustrezen razvoj angorskega hrčka? In predvsem, ali je prilagojena za hrčka? Rad bi govoril o rešetkah.
Stéphanie
6 sporočila
stéphanie fr
Dober večer, ali mi lahko poveste, koliko meri dno kletke na tleh :)Najlepša hvala!
Anne
1 sporočila
anne fr
Pozdravljeni, posoda meri 18 cm v višino. Lep pozdrav
Stéphanie
6 sporočila
stéphanie fr
Pozdravljeni, hvala za vaš odgovor, zelo prijazno. Ali bi mi lahko, prosim, dali mere dna po dolžini in širini znotraj kletke? Najlepša hvala. Lep konec tedna, Stéphanie.
Adeline
1 sporočila
adeline fr
Pozdravljeni, Ali mi lahko poveste, kakšna je velikost odprtine na sprednji strani, ki omogoča zajcu izhod? Kletka bo povezana s parkom in naš zajec mora zlahka vstopati in izstopati. Je ovčji zajec, ki tehta 2,6 kg. Hvala, Adeline
Patricia
1 sporočila
patricia fr
Odprtina meri približno 23 cm / 30. Kletka je zelo dobra in načrt za montažo je na dnu spletne strani na strani kletke.
Jeremy
10 sporočila
jeremy fr
Pozdravljeni. Odprtina je 19,5 cm visoka in 21,5 cm široka. Lep pozdrav, Jérémy
Angelina
3 sporočila
angelina fr
Pozdravljeni, ali obstaja ločilna mreža za kletko zolia mamba dolžine 120cm, prosim. Nujno bi moral ločiti moji 2 samici morskih prašičkov, hvala za vaše odgovore.
Fabrice
2 sporočila
fabrice fr
Pozdravljeni, ni ločitve
stéphanie
3 sporočila
stéphanie fr
zdravo, je imel kdo težave s svojim naročilom, ker sem danes zjutraj prejel svojo kletko in ni popolna. Manjka mi stranica kletke (mreža) in konica stekleničke. Po klicu na poprodajno službo so mi rekli, da moram vse storiti preko reklamacije s fotografijo in da bodo obravnavali mojo pritožbo. Prosil sem za nujno pošiljanje mreže, a brez odgovora. V tem času nimam varnosti za svojega zajčka. Zgrožen sem, ker prejmem svojega zajca to popoldne in manjka kos, poleg tega pa je dostava trajala 16 dni namesto tedna.
Lou
2 sporočila
lou fr
Zdravo Stéphanie. Tudi moja kletka ni videti popolna in je ne morem sestaviti ... naročila sem dve in manjkajo mi ena rešetka in ena steklenička ... tudi jaz sem nezadovoljna, saj moj zajček pride jutri .. ne vem, kaj naj naredim ...
stéphanie
3 sporočila
stéphanie fr
tako sem v tem času prilepil škatlo. ampak ne bom več naročal na tej strani.
Lou
2 sporočila
lou fr
Ali imate morda navodila za sestavljanje kletke, prosim???
stéphanie
3 sporočila
stéphanie fr
pozdravljeni, ko mi je sin sestavil, nisem prejel navodil za uporabo, ker že ima takšno kletko
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Stéphanie,

odprli ste reklamacijski postopek in pravilno ste ravnali.

Za tovrstno obravnavo boste prejeli odgovor v največ 48/72 urah.

Če se ta rok prekorači, vas vabim, da znova kontaktirate svojega svetovalca.

Zahvaljujem se vam za potrpežljivost in se vam opravičujem za vsako nevšečnost, ki smo vam jo povzročili.

Lep pozdrav,

Amandine iz Zoomalie
Fabrice
2 sporočila
fabrice fr
Pozdravljeni, tudi rešetka po strani nam je manjkala, potem ko smo kontaktirali servisno službo, nam je brez dodatnih stroškov prispela.
Odile
1 sporočila
odile fr
Ona je res prostorna. Če so oni ali one navajeni živeti skupaj, to ne bi smelo predstavljati težave.
ISABELLE
18 sporočila
isabelle fr
živjo, želel sem vedeti, če bi ta kletka bila primerna za 3 morske prašičke.
Jean-Baptiste
2 sporočila
jean-baptiste fr
Ta velikost je priporočena predvsem za 2 morska prašička. Glede potrebnega prostora je pomembno vedeti, ali bosta lahko sobivala z istim krmilnikom, isto steklenico za vodo, istim skrivališčem. Če je odgovor da, potem bi lahko šlo za 3, ker sta krmilnik in skrivališče velika. Če ne, potem lahko kletko, če odstranimo plastični del, prilagodimo za 2 morska prašička, tako da ima vsak svoj del, svoj krmilnik, svojo vodo. Svetoval bi vam, da najprej vidite, kako vaši morski prašički sobivajo med seboj. Vedno bo en dominanten, toda ko je dominanca vzpostavljena, dominantni lahko dovoli ostalim, da se hranijo in skrivajo na istem mestu kot on. Če ne gre, bi bilo morda bolje imeti ločene kletke / ograde.

Kar se tiče same kletke, je dobro izdelana. Bodite pozorni, da "talna" površina ni točno taka, kot je napovedana, ker je plastični del zakrivljen in se zato nekoliko zmanjša pri tleh.
ISABELLE
18 sporočila
isabelle fr
hvala za vaš odgovor, že eno leto sta skupaj v malo manjši kletki, vsaka ima svojo leseno hišico in 3 posode za hrano ter posode za vodo, saj ne pijejo iz stekleničke.
Jean-Baptiste
2 sporočila
jean-baptiste fr
Vesel sem, da se vaši morski prašički že sobivajo in se dobro razumejo. Mislim, da bi ta kletka morala biti ustrezna, vendar boste morali odstraniti originalno plastično hiško, ki bo zavzela preveč prostora, da bi lahko vsebovala njihovo kočo za vsako posebej. Prašičke boste morali pogosto ven vzeti, ker mislim, da prostor za tek ne bo najboljši v kletki, ko boste enkrat namestili koče / krmilnike / posodice za vodo. Torej bi rekel: večja kletka brez dodatkov, če jih ne morete pogosto ven vzeti, in sicer bo ta kletka v redu.

Pogum pri tej težki izbiri :-)
Athéna
1 sporočila
athéna fr
Pozdravljeni, začetek decembra 2021 sem kupil kletko Zolia Mamba velikosti 120 cm za svojega zajca. Rad bi jo namestil na stojalo s kolesi, vendar ne vem, katerega izbrati. Ali imate kakšen združljiv model? Hvala
Françoise
1 sporočila
françoise fr
Pozdravljeni, kupil sem ta kletko in jo postavil na nizek voziček s kolesci. Če želite fotografijo, mi pustite svojo telefonsko številko. Lep pozdrav
Marjorie
1 sporočila
marjorie fr
Dober večer. Prav tako iščem podporo, da kletke ne postavim na tla. Če imate ideje ali predloge pohištva, bom hvaležna. Lep pozdrav 06.71.97.43.37
Muguette
1 sporočila
muguette fr
Zdravo, pred enim letom sem kupil to kletko in res je, dela vrat se lahko drsijo na stran. Predvideti je treba mostiček, da lahko živali prehajajo. Odprtina je tudi na vrhu!!! Zelo velika kletka dobre kakovosti
christelle
1 sporočila
christelle fr
Pozdravljeni, kupil sem to kletko pred 1 mesecem in na moji ni nobene odprtine ob straneh, samo dve odprtini na vrhu kletke. Lep pozdrav
Flora
1 sporočila
flora fr
Imel sem isto težavo. Naročil sem dve kletki Zolia Mamba in ko sem jih prejel, ena je imela drsna vrata, druga pa ne! Napisal sem jim, da sem jih obvestil o težavi in zahteval mreže z vrati. Paketa nisem mogel (niti želel) vrniti (prevelik je bil in zajec je bil že nameščen). Pravkar so mi zjutraj odgovorili, da so mi poslali nov paket. Še nisem prejel, tako da bomo videli... Drugače pa zelo dobre kletke.
VALERIE
3 sporočila
valerie fr
Ali so odprtine na straneh kletke? Če ja, koliko jih je? In kakšne so njihove dimenzije?
Abdel
1 sporočila
abdel fr
Pozdravljeni, majhna odprtina meri 21x21 cm, res je malce visoka (20 cm), vendar to za našega zajca ni prav velika težava. Lep pozdrav
Laure et Arnault
2 sporočila
laure et arnault fr
Pozdravljeni, res je, da je odprtina na sprednjem delu visoka, ko so še majhni, zato smo kupili 2 lesena mostička, da lahko scela (eden znotraj in eden zunaj). Zdaj, ko je večja, lahko pride sama, vendar ji še vedno postavljamo mostiček na zunanji strani, ker smo kletko postavili na premično stojalo proti mrazu. Ta sistem je veliko boljši kot tisti, pri katerem se vrata odpirajo navzdol, saj se zajci v njih ujamejo s tačkami. Ta kletka je super, ker je tudi velika odprtina na vrhu zelo praktična.
Céline
1 sporočila
céline fr
Res je drsna odprtina na strani, ki je resnično malo previsoka za dojenčke, na začetku smo postavili mostiček, a kmalu ga ni več potreboval. Kletka je resnično super.
GHISLAINE
1 sporočila
ghislaine fr
Pozdravljeni, kupila sem dve kletki Zolia Mamba velikosti 120 cm, z nekajmesečnim presledkom, in sem z njima zelo zadovoljna. Lahko potrdim, da ima kletka res drsna vrata na strani, ki omogočajo zajcu, da samostojno izhaja in se vrača, poleg tega pa sta na vrhu kletke še dve vratci. To so odlične kletke dobre kakovosti, moji zajci se v njih počutijo dobro in imajo veliko prostora. Priporočam to kletko: dobro razmerje med kakovostjo in ceno!
Chaput
1 sporočila
chaput fr
Pozdravljeni, kupil sem to kletko pred več kot enim letom, odprtina na sprednji strani je široka 22,5 cm, slabost pa je, da je to drsna mrežna vrata. Moja psička je ugotovila, kako sistem deluje, in ji je uspelo odriniti vrata, tako da sem bil prisiljen odprtino zapečatiti s stiskalno vezico. Sicer pa je kletka zelo kakovostna, ni se spremenila, razen plastičnega pladnja pod katerim spijo zajci.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo