Vprašanja, razprave o izdelkih Kletka za glodalce - H137cm - Zolia Keiko

96% stranke

priporočam ta izdelek

19 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
LOLA
1 sporočila
lola fr
Pozdravljeni, kupil sem to kletko za moje deguje in začeli so glodati plastične ploščadi in stopnice ... ali so na voljo rezervni deli za nadomestitev? Hvala vnaprej za odgovor
eglantine
2 sporočila
eglantine fr
Ja, malo drago
Julie
1 sporočila
julie fr
Pozdravljeni,Zamenjali smo rampe z mostovi iz debel, ki smo jih oblikovali v stopnice, ter na ploščadih in na rešetki prvega nadstropja položili debele konopljene preproge. To omejuje nepričakovano glodanje naših oktodonov.
Mélodie
1 sporočila
mélodie fr
Pozdravljeni, kakšna je natančna višina kletke brez upoštevanja prostora za shranjevanje in nog? Vnaprej hvala
Emmanuelle
1 sporočila
emmanuelle fr
Višina brez nog... In posledično tudi brez posode... je 105 cm.
eglantine
2 sporočila
eglantine fr
Da
Candice
1 sporočila
candice fr
Pozdravljeni, vidim, da je kletka znižana (135 namesto 169), vendar ko kliknem za naročilo, mi pokaže 169, česar ne razumem.
Eléonore
1 sporočila
eléonore fr
Pozdravljeni, ali je mogoče pri montaži ne namestiti vodoravne rešetke, ki loči kletko na pol?
marie-cécile
1 sporočila
marie-cécile fr
Pozdravljeni, da, dolžni ste jo namestiti, saj je tam majhna loputa, ki omogoča, da jo pustite odprto ali zaprto, da ločite dve živali.
Elodie
1 sporočila
elodie fr
Ja, ampak to ti doda še eno nadstropje in na sredini je odprtina z vrati, ki jih lahko odstraniš
Céline
1 sporočila
céline fr
Pozdravljeni, lahko potrdite, da so navedene mere točne (78x51x137)? Kakšna je višina prostora za shranjevanje spodaj v kletki? Lep pozdrav.
Duchenne
1 sporočila
duchenne fr
Dimenzije so 79, 52, 5 in 138.
Jenny
4 sporočila
jenny fr
Pozdravljeni,

zanima me, če je možno kupiti ločeno črno posodo?? Moj činčila je uspel opraviti krog znotraj nje.
Tiffany
1 sporočila
tiffany fr
Pozdravljeni,
Zanimalo bi me tudi, saj je moj činčila naredil enako.
Ste uspeli najti kakšno rešitev?
Dylan
1 sporočila
dylan fr
Sem v enakem položaju kot vi, iščem zamenjavo za akumulator! Škoda, da je kletka neuporabna samo zaradi tega...
Lea
1 sporočila
lea fr
Pozdravljeni, Ali bo kletka ponovno naprodaj? Hvala in lep pozdrav,
NATHALIE
1 sporočila
nathalie fr
Kletka sploh ni dobra... slaba kakovost... Pred nekaj meseci sem na tej strani kupil drugo za moje dihurje in bila je 10 krat boljša: izdelava, trdnost, estetika...
Mariette
1 sporočila
mariette fr
Pozdravljeni, ali je za podgane potrebno dodatno ojačati kletko zolia keiko z mrežo? Ali obstaja tveganje za pobeg pri dveh centimetrih razmika med palicami? Hvala lepa.
Noellie
2 sporočila
noellie fr
Živjo, Kupil sem jo za svoje podgane in moral sem jo prekriti z žičnato mrežo za kokoši, ker so skozi lahko ušle.
Valérie
1 sporočila
valérie fr
Pozdravljeni,

Primerna je popolnoma za odrasle podgane, vendar pa je res, da morate dodati mrežo, če imate "mlajše" podganje. Moji 2 podgani se v njej počutita zelo dobro, dodala sem 2 "spoutnika" in kotne stranišča na vsakem kotu na vseh 3 nivojih.

Osebno uporabljam podvojeno polarno odejo + mačje ležišče za dremež na drugem nivoju za njihove tačke. Pritličje je prekrito z "drybed" in v posodi spodaj uporabljam pasje vzgojne predloge.

Nisem pritrdila spodnje rešetke za lažje čiščenje. Zdi se mi kvalitetna.

Lep pozdrav,

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo