Vprašanja, razprave o izdelkih Kletka ZOLIA JACO za papige - 164cm

100% stranke

priporočam ta izdelek

22 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Mickaël
2 sporočila
mickaël fr
Pozdravljeni. Ali je ta kletka primerna za obročkasto perico? In ali so posode vključene s kletko? Hvala.
STEPHANE
1 sporočila
stephane fr
Posode so priskrbljene, mi rožnati albinasti papagaj
Jerome
1 sporočila
jerome fr
Dober dan, boste dobili še kakšne kletke enakih dimenzij in po isti ceni? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta izdelek je trenutno v postopku ponovnega zalogovanja in bo kmalu spet na voljo. Lepo pozdravljeni, ekipa Zoomalia
Aurelie
1 sporočila
aurelie fr
Pozdravljeni, Vem, da je to priporočen manjši model za nimfe, vendar se mi zdi model premajhen. Želel bi ta model, vendar večji, za moje nimfe. Kakšna tveganja so? Prečke so oddaljene 2,5 cm, vendar je to še vedno daleč preozko, da bi lahko šle skozi, kajne? Hvala vnaprej,
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Odsvetujemo vam nakup te kletke, ker je razmik med rešetkami prevelik za nimfe. Za to vrsto razmak ne bi smel presegati 1,5 cm. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
Jeremy
1 sporočila
jeremy fr
Pozdravljeni, kako lahko plačam na 3 obroke? Nikjer mi to ni ponujeno. Hvala
jerome
1 sporočila
jerome fr
je prevelik za vstavitev ene majhne papige ali katero kletko mi predlagate, lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta kletka bi lahko bila primerna, vendar morate najprej preveriti, da razmik med palicami ni prevelik za vrsto, ki jo imate. Pri tej kletki znaša 2,5 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Loïc
2 sporočila
loïc fr
Pozdravljeni, ta kletka je lahko primerna za vašega kalopsita
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Odsvetujemo vam to kletko za vašo nimfo, saj je razmik med prečkami prevelik. Predlagamo vam naslednjo kletko, ki bo bolj primerna: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-youyou-pour-perroquet-moyen-et-grande-perruche-p-27899.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Julien
1 sporočila
julien fr
Pozdravljeni, iščem kletko za varstvo mojega para sivk iz Gabona za en teden, bi bila primerna? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka bo za par pretesna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
JOSETTE
3 sporočila
josette fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali boste kmalu prejeli kletko jaco, hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Na žalost, vam trenutno ne moremo sporočiti natančnega datuma, kdaj bi se izdelek lahko ponovno pojavil na spletni strani.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Bastien
3 sporočila
bastien fr
Pozdravljeni, želel bi vedeti, ali bi ta kletka bila primerna za dva modročela amazonca. Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka je primerna za modročelo amazonko, vendar bo pretesna za dve ptici, razen če živita večinoma v polsvobodi s stalno odprto kletko, ki jima služi le za obdobja počitka. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Rudy
1 sporočila
rudy fr
Pozdravljeni, rad bi naročil to kletko, toda ko potrdim svojo košarico, dostava ni brezplačna. Je to normalno? Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka ne spada pod pogoje za brezplačno poštnino, saj zaradi svoje teže in velikosti zahteva posebno ravnanje. Za informacijo, tak tip izdelka je prepoznaven po piktogramih, ki so prikazani zraven naslova izdelka.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
marina
1 sporočila
marina fr
Pozdravljeni, bi ta kletka bila primerna za ara arauna? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka je primerna za papige srednje velikosti, kot je sivi žako iz Gabona. Lahko ga uporabite za vašo aro, če živi v polprostem okolju in ima možnost, da prostovoljno vstopa in izstopa iz kletke. V nasprotnem primeru bo kletka premajhna, da bi v njej preživel 24 ur na dan. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
Mélodie
2 sporočila
mélodie fr
Pozdravljeni, ali je ta kletka primerna za namestitev valovitih papig ali nimf glede na razdaljo med rešetkami? Najlepša hvala za vaš odgovor vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za papige Callopsitte je priporočena razdalja med rešetkami od 1,5 do 2 cm največ.Za valovite papige je priporočena razdalja med rešetkami od 1 do 1,5 cm največ.Če želite kletko za papagaje, priporočamo ta model: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-youyou-pour-perroquet-moyen-et-grande-perruche-p-27899.htmlLep pozdrav,Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo