Vprašanja, razprave o izdelkih Kletka za dihurje in glodavce - H160cm - Zolia Funzy
53 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
lisa
Pozdravljeni, rad bi vedel, če je mogoče kletko pustiti brez stojala in jo postaviti na tla, tako da lahko moji dihurji izstopajo iz kletke, ko želijo, in gredo v svoj ograjen prostor ter se vrnejo nazaj, ko to želijo?
1 sporočila
oceane
Iskreno, da, to je mogoče pustiti na tleh za vaše dihurje.
2 sporočila
lisa
V redu, najlepša hvala!
3 sporočila
morgane
Pozdravljeni, iz katerega materiala so zaboji in police, prosim? Vidim, da je struktura kovinska, ali je vse ostalo tudi kovinsko? Hvala
2 sporočila
aurore
Pozdravljeni! Posode in police so kovinske.
3 sporočila
morgane
Najlepša hvala! Vsaj vem, da moj ljubljenček ne bo mogel tega pojesti :)
1 sporočila
marion
Pozdravljeni, želel bi kupiti nadomestni pladenj (brez odprtine) za mojo kletko, ki sem jo pred kratkim kupil. Ali je mogoče najti ta pladenj? Če da, kje? Lep pozdrav
2 sporočila
aurore
Nisem videl, ali obstaja možnost odkupa zabojnikov
2 sporočila
maeva
Pozdravljeni, je možno, da ne vstavimo srednjega pladnja? Ta kletka bi bila za moje činčile in brez srednjega pladnja bi bilo bolje za namestitev več platform. Hvala
1 sporočila
marion
Rad bi vam lahko odgovoril, vendar sem to kletko naročil 29. decembra in je še vedno nisem prejel, vedno je označeno, da je v pripravi, služba za stranke mi ne more povedati več o času dostave... potrpežljivost, potrpežljivost, če jo naročate!!
4 sporočila
virginie
Da, srednji zaboj ni pritrjen, zato ga po potrebi lahko odstranimo.
1 sporočila
christophe
Da
1 sporočila
adelaïde
To lahko odstranimo brez skrbi.
1 sporočila
michaël
Dober večer. Da, to je mogoče, saj je snemljiva.
1 sporočila
amandine
živijo, ali je možno, da ne postavimo drugega nivoja na kletko?
2 sporočila
marine
Pozdravljeni, Moje vprašanje je bilo rešeno s strani ekipe Zoomalia, zato ga umikam.
3 sporočila
chloe
Pozdravljeni, rad bi zamenjal podlage kletk, kje jih lahko najdem, prosim?
4 sporočila
sandra
Pozdravljeni, rad bi zamenjal pladnje na dnu kletke. Kako lahko najdem takšnega, ki bo ustrezal? Hvala vam.
4 sporočila
sandra
Pozdravljeni, rad bi našel kotne platforme za moje činčile. Kakšna vrsta bi bila primerna za to kletko? Hvala vam.
2 sporočila
victor
Kdaj bo kletka Zolia Funzy spet na voljo?
1 sporočila
marie-aude
Pozdravljeni, ali je možno uporabiti kletko brez namestitve na podstavek (noge)?
2 sporočila
prescillia
zdravo, ne, potrebne so noge, ker počivalnik sloni na kletki, kletka pa na nogah.
2 sporočila
sandra
Seveda, tako jo uporabljam. Postavljena je na pohištvo.
1 sporočila
enora
Pozdravljeni, ali bi bila ta kletka primerna za enega majhnega pritlikavega zajca?
2 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, bodite previdni s to kletko, saj lestve sploh niso primerne za morske prašičke in zajce. Ne držijo dobro. Kupil sem to kletko za svoje dihurje, vendar lestve nenehno padajo. Niso fiksne, kar je zelo žalostno. Kar se tiče čiščenja, je popolno. Kletko sem prejel z zlomljenimi vrati. Glede na ceno je povprečno. Še vedno je prostor za izboljšave.
1 sporočila
milène
Pozdravljeni, Mislim, da ta kletka ni primerna za zajca ali morsko prašičko. Vendar pa je popolnoma primerna za degue.
2 sporočila
prescillia
ta kletka ni primerna za kunce, bolje je uporabiti kletko, ki meri 120 cm, z ograjenim prostorom
1 sporočila
agathe
Živjo, Ali je ta kletka primerna tudi za morske prašičke? Hvala
14 sporočila
claire
Mislim, da ta kletka ni primerna za morske prašičke, saj se redko radi vzpenjajo (moja 2 ne).
4 sporočila
bérangère
Ali ima ta kletka "past", ki omogoča, da se spodnji ali zgornji del zapre, na primer za ločevanje živali?
14 sporočila
claire
žal ni lopute za zgornje odpiranje.
4 sporočila
sandra
Pozdravljeni, ne, ni potrebe po ločilni plošči, saj je takšno enostavno izdelati doma. Izberete ploščo po vaši izbiri, jo odrežete na velikost odprtine, uporabite štiri vogalnike in jo namestite. Vse skupaj drži zelo dobro :) Lep pozdrav
4 sporočila
bérangère
Z rednim in temeljitim čiščenjem kletke površine ne rjavijo, glede na to, da gre za kovino?
3 sporočila
jennifer
Pozdravljeni, če rjavi in se kovina odpira, imam kletko že 3 leta in pladnji so v obupnem stanju, nihče pa ne odgovori, ko ljudje sprašujejo, če je mogoče zamenjati samo pladnje, ker si ne predstavljam, da bi kupil novo celotno kletko, ko je potrebno zamenjati samo pladnje.
1 sporočila
fannie
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je nujno, da se kletka postavi na kolesa, ali jo lahko položimo na pohištvo? Trenutno imam kletko, ki stoji na pohištvu, in to je edino možno mesto, ki gosti 2 ljubka oktodona. Hvala za vaš odgovor, S spoštovanjem,
2 sporočila
sandra
Kar se tiče mene, sem ga postavil na pohištvo.
1 sporočila
camille
Dober večer, bi lahko dobil mere nadstropij, prosim? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, platforme merijo približno 40 x 62 cm. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
marine
Pozdravljeni,Vem, da ni mogočnosti za blokado odpiranja zgornjega predala, zato me zanima, ali je mogoče predale zamenjati (če so enake velikosti, da bi zgornji dal spodaj in obratno)? In ali je pod predali mreža ali nič?Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Pod koriti ni mreže in ni možno, da bi jih obrnili. Svetujemo vam, da ne spreminjate strukture kletke, lahko pa si izdelate loputo, če želite imeti možnost zapiranja dostopa med nadstropji.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sayat
Pozdravljeni, kdaj bo ta kletka spet na voljo? In kakšna je njena cena? Ne moremo videti, ker je navedeno "ni na voljo"
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek je trenutno v postopku ponovnega zaloge, na voljo bo spet v teku prihajajočega tedna. Njegova cena je 229€. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
delphine
živjo, koliko tehta kletka? Na spletnem mestu je navedeno, da je dostava brezplačna, vendar se od mene zahteva plačilo 37 evrov za stroške dostave, kar je pretirano. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta kletka ima skupno težo približno 40 kg (vključno s kartonom in embalažo). Ne spada med izdelke z brezplačno dostavo, saj nima enakih pogojev prevoza in rokovanja kot običajen paket. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
pascal
Pozdravljeni, ali je plačilo na več obrokov možno za to kletko?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Za vsa vprašanja ali težave v zvezi z naročilom se lahko obrnete na našo službo za stranke na telefonsko številko 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10:30 do 12:30 in od 14:30 do 17:30).
Svetovalcev vam bo dal vse potrebne informacije o možnostih plačila na več obrokov.
Lahko nam pošljete tudi e-pošto neposredno na službo za stranke. Odgovor boste prejeli v 24 urah.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Za vsa vprašanja ali težave v zvezi z naročilom se lahko obrnete na našo službo za stranke na telefonsko številko 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10:30 do 12:30 in od 14:30 do 17:30).
Svetovalcev vam bo dal vse potrebne informacije o možnostih plačila na več obrokov.
Lahko nam pošljete tudi e-pošto neposredno na službo za stranke. Odgovor boste prejeli v 24 urah.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
fiona
Pozdravljeni,
Do kdaj bo trajala ta promocijska ponudba?
Hvala
Do kdaj bo trajala ta promocijska ponudba?
Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta ponudba velja do razprodaje zalog. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
catherine
Pozdravljeni, ali je ta kletka primerna za bivanje mladičkov podgan?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Kletka Funzy je še posebej primerna za dihurje, vendar je primerna tudi za podgane. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
coline
Ali je možno ločiti dva dela (zgornji in spodnji) tako, da ju razstavite?Ali to pomeni, da je možno narediti dve povsem ločeni kletki (zgornjo in spodnjo)?Ali so vključene tudi lestve in platforme?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, struktura ne omogoča izdelave dveh ločenih kletk. Viseče mreže, lestve in ploščadi so priložene kletki. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
tom
Pozdravljeni, rada bi vedela, ali je ta kletka primerna za oktodone ali obstaja nevarnost, da bi se ti prebili skozi rešetke? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka bo primerna za oktodona, razmak med palicami je 2 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia