Vprašanja, razprave o izdelkih Kletka za dihurje in podgane - 100 cm - Zeno 3 Empire
18 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
gwenaelle
Pozdravljeni, ali je mogoče naročiti samo črni pladenj na dnu kletke? Moji okotoni so ga pogrizli v 24 urah, da bi lahko pobegnili ...
1 sporočila
fanny
Dober dan, ali je dno kletke opremljeno z mrežo, da prepreči, da bi živali glodale plastično posodo?Hvala
1 sporočila
mylène
Pozdravljeni, ne, na dnu ni rešetk. Vse je odvisno od živali, ki jo imate, jaz imam dihurja in ona ne poskuša gristi plastike.
6 sporočila
valérie
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je ta kletka primerna za 2 deguja? Ker sem videl, da vsebuje plastične dele, dvomim. Ali ne tvegajo, da bi jo deguji pogrizli? Najlepša hvala
1 sporočila
xavier
Pozdravljeni, ali se zgornja mreža zlahka odpre (kot pri Zolux)? Hvala
1 sporočila
léa
Pozdravljeni, ima dve sprednji vrati, vendar se zgornja rešetka lahko enostavno odstrani brez uničenja.
1 sporočila
coralie
Pozdravljeni, kdaj bo izdelek ponovno na voljo? In po kakšni ceni, prosim? Lep pozdrav
1 sporočila
martine
Pozdravljeni, v opisu je navedeno, da so vrata zavarovana, vendar na sliki ne vidim dobro, na kakšen način so zavarovana? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vrata imajo zapiralni sistem, ki ga živali ne morejo odpreti. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
lucie
Zdravo, ali je mogoče kupiti modre pladnje in modre lestve (in ne sive) kot posamezne dele? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Teh dodatkov ni mogoče kupiti kot posamezne dele. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
laetitia
Pozdravljeni, ali je mogoče kupiti rumene nosilce za police posebej?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ti pritrdilni elementi niso na voljo kot rezervni deli. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
patricia
Pozdravljeni, ali je ta kletka primerna za 4 moške podgane? Čakam na vaš odgovor. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to kletko bo primerno za 4 podgane. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
4 sporočila
mélanie
Ali je ta kletka primerna za dve ose?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka bo primerna za vaše osmice. S pozdravi, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
nais
Pozdravljeni, ali ima kletka (Zeno3) res mere 100x50x116? Ker v značilnostih piše, da ima mere 100x50x70. Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, višina te kletke je res 116 cm. Prosimo, oprostite nam za to napako. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia