Vprašanja, razprave o izdelkih
19 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
sarah
Pozdravljeni, opazil sem, da so poštnina brezplačna pri nakupu nad 39 €, vendar je ob dodajanju te kletke v košarico poštnina plačljiva. Ali mi lahko poveste, ali je to normalno? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek je izdelek izjemnih dimenzij, zaradi svoje velikosti in teže ne more koristiti ponujenih pogojev dostave. Ne oklevajte in kontaktirajte našo službo za stranke za več informacij o naših pogojih prevoza in dostave. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
alexandra
Pozdravljeni, doma imam štiri zajce. Dve samici in dva samca. Samice so pritlikavi zajci, oba samca pa sta pritlikava ovna. Mislite, da bi bila ena kletka dovolj za vse štiri zajce? Ali bo prostora premalo? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ena kletka ne bo dovolj, priporočamo, da imate dve. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
géraldine
Kdaj boste imeli to kletko na zalogi, prosim?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Trenutno vam ne moremo sporočiti roka za ponovno zalogo te kletke. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sylvain
Ali je mogoče po potrebi posamezno zapreti nadstropja? Če da, na kakšen način? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Sistem za zapiranje nadstropij ni predviden. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, koliko je skupna teža celotnega kompleta? Se promocija za ta izdelek konča jutri? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, celoten sklop tehta 32 kg, trenutno ni na voljo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
stephanie
Pozdravljeni, kakšna je širina lestev in mere odprtin na stopnišču, saj imam zajkljo, ki tehta 3 kg, in zajca, ki tehta 1,5 kg. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Širina lestve kletke Tommy 120 je 12 cm in dolžina 43 cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Širina lestve kletke Tommy 120 je 12 cm in dolžina 43 cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marina
Koliko škratjih zajcev lahko damo v to kletko, prosim? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, V to kletko lahko z lahkoto namestite 3 zajce.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, kako poteka čiščenje kletk? Hvala za vaš odgovor, lep pozdrav, gospa Coron.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vsak zabojnik bo treba odstraniti za čiščenje, ali pa lahko poskusite čistiti preko odprtin vsakega nadstropja.
Lepo pozdravljeni,
Christelle iz Zoomalia
Lepo pozdravljeni,
Christelle iz Zoomalia
2 sporočila
ines
Ponovno pozdravljeni, ali mi lahko poveste višino plastičnih zabojnikov. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Zaboji so visoki 17 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
ines
Pozdravljeni, Lahko postavim to kletko na voziček na kolesih Vekto 120 bež (št. 42863)?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to je nemogoče, ker podstavek meri 120 x 57 cm, medtem ko kletka meri 120 x 58 cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia