Vprašanja, razprave o izdelkih Kletka za kunce - V117 cm - Ferplast Rabbit 120 Double s stojalom

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Carine
1 sporočila
carine fr
Pozdravljeni, kakšna je prosim višina vsake stopnje? Moj zajec se včasih postavi v sedeči položaj, s sprednjimi tačkami v zraku...hvala vnaprej.
Clara
1 sporočila
clara fr
Pozdravljeni, vsaka raven ima točno 50 cm višine. Vse je odvisno od pasme vašega zajca: za pritlikavega ali srednje velikega zajca bo to popolno. Za flandrijskega velikana pa sploh ne :) Prav tako je odvisno, ali vaš zajec, ko sedi, dvigne ušesa ali jih drži poležane :p
4601219
12 sporočila
4601219 fr
Pozdravljeni,

Imam dva zajca, enega igračkega starega pet in pol let in enega mešanca belgijskega zajca, ki je pravkar dopolnil eno leto. Oba skupaj živita že nekaj mesecev v majhni kletki velikosti 1 m (seveda z vsakodnevnim izhodom). Zdaj, ko si lahko privoščim nakup druge kletke, sem pomislil na tole.

Ali menite, da se bosta prilagodila na dve nadstropji? Ker nobeden od obeh ne pozna tega. Prav tako, ali menite, da bo moj belgijski zajec zdržal? Konec koncev je to zajec teže 2 kilograma in 500 gramov, vsaj ob zadnjem tehtanju, in nočem, da se zatakne med nadstropji, še posebej v moji odsotnosti...

Za vaš odgovor se vam vnaprej zahvaljujem. Lep pozdrav
Valentine
1 sporočila
valentine fr
Imam igračo zajčka, za katerega sem pravkar kupil to kletko. Ni bil vajen plezanja in spuščanja, ampak se je zelo dobro prilagodil in mu je všeč, zelo uživa. Sprva je bil malo zadržan, ampak na koncu je bilo vse v redu.
Alexandra
1 sporočila
alexandra fr
Dober dan, morda bo odprtina z lestvijo pretesna za zajca, ki tehta 2,5 kg, ampak hitro so dojeli, kako lahko gredo gor in dol, in to je postalo kot igra. Poleg tega, ker imajo vse dvojno za pitje in hranjenje, jim nikoli nič ne manjka, kletka je zelo dobro zasnovana
Justine
4 sporočila
justine fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, koliko kvadratnih metrov meri ta kletka? Hvala; in tudi, ali bi bilo mogoče objaviti sliko te kletke ob človeku, da bi videli njeno velikost? LEP POZDRAV Justine.C

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo