Vprašanja, razprave o izdelkih

13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
 Ludovic
1 sporočila
ludovic fr
Pozdravljeni, iščem primerno zaščitno prevleko za to kletko. Ali prodajate to vrsto izdelka? Na internetu lahko najdem razne prevleke, vendar je težko najti prave mere. Ali imate kakšen nasvet za mene? Hvala
florence
1 sporočila
florence fr
Pozdravljeni, ali mi lahko zaupate težo kletke, vnaprej hvala
Camille
1 sporočila
camille fr
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, kdaj bo ta izdelek na voljo? Hvala
Mélanie
1 sporočila
mélanie fr
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, ali je mogoče zapreti zgornji del, kjer je lestev?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, med obema nadstropjema ni zapiralne pasti. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
sandrine
1 sporočila
sandrine fr
da, lahko zapremo zgornje nadstropje tako, da blokiramo lestvo z zaponko
coralie
2 sporočila
coralie fr
Pozdravljeni, čez koliko časa bo ta izdelek na voljo? Hvala. Lep pozdrav, Ekipa zoomalia
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta izdelek je trenutno v postopku ponovnega zapolnjevanja zalog in bo na voljo spet čez nekaj tednov. Trenutno sta na voljo dva enakovredna modela: https://www.zoomalia.com/animalerie/clapier-lapin-et-rongeurs-zolia-belino-avec-cour-exterieure-et-tiroir-p-28817.html https://www.zoomalia.com/animalerie/clapier-lapin-zolia-vanis-p-30330.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Caroline
3 sporočila
caroline fr
Pozdravljeni,
Iz česa je dno kletke za zajce? Kovina, plastika? Ali lahko predale izvlečemo za čiščenje ali pa sploh ne pritrdimo spodnjega dela, tako da bi bil glodalec na travi?
Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, sredstva so iz kovine, niso odstranljiva. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
CELINE
1 sporočila
celine fr
Pozdravljeni, ali so dna kletke odstranljiva? Ali obstaja tla na zgornjem nadstropju in ena na tleh?

Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta kletka za zajce ima tla v nadstropju in tla na tleh. Niso snemljiva. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
ELODIE
1 sporočila
elodie fr
Pozdravljeni,

Rad bi izvedel točne dimenzije zajčnika: Je dolžina 100 cm ali 90 cm?

Hvala za vašo pomoč.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, dolžina znaša 100 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo