Vprašanja, razprave o izdelkih Kletka za ptice CANTO - V 60,5 cm

14 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Régis
1 sporočila
régis fr
Pozdravljeni, zanima me, ali je pladenj za kletko Canto še vedno naprodaj na vaši spletni strani? Hvala za vaš odgovor
nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Ali ta kletka ustreza za en par kanarčkov in en par bourkovih papig? Če ne, kateri model mi priporočate? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka je primerna za kanarčke in papige. Lahko izberete ta model. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
laurent
1 sporočila
laurent fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, če bi bila ta kletka primerna za par mandarinskih ptic, če ne, katero mi priporočate. Lep pozdrav, Laurent.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ta kletka bi morala biti primerna za vaše male ptice.

Lep pozdrav,

Sandy iz Zoomalia
Morgane
1 sporočila
morgane fr
kletko sem prejela v napovedanem roku. Vendar pa je ta na več mestih zlomljena pri pladnju in dostavljalec mi ni dal časa, da bi jo popolnoma odprla. Glede na to, da je bilo to božično darilo, sem se znašla s tubo super lepila, da poskusim popraviti škodo. Sploh nisem zadovoljna.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Svetujemo vam, da s svojo številko naročila kontaktirate službo za pomoč uporabnikom.

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
claudine
1 sporočila
claudine fr
dno te kletke je pokvarjeno, ali ga je mogoče zamenjati? hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Spodaj najdete podajalnik kletke:
https://www.zoomalia.com/animalerie/bac-de-rechange-pour-cage-canto-p-18078.html

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
élodie
1 sporočila
élodie fr
Dober večer, rad bi vedel, ali je na tej kletki mogoče namestiti kopalnico? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

V kletko za ptice CANTO lahko postavite kad. Obstajajo prečke, na katere jo lahko obesite.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia.
trt
1 sporočila
trt fr
Živjo, želel bi vedeti skupno število vrat na tej kletki, navajate dve vratI, a na fotografiji vidimo štiri. Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Res je, da sta 2 sprednji vrati in ena vrata na desni strani, 1 vrata na levi strani. Torej skupaj 4 vrata.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
nicole
4 sporočila
nicole fr
dober večer, ali lahko ta kletka sprejme s pregrado 4 kanarčke na eni strani in 1 ali 2 na drugi, ali je to pretesno za 4 s pregrado hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Če bi kletko ločili, bi bila ta premajhna, saj kanarček potrebuje več prostora v horizontalni smeri kot v navpični, glede na to, da je ptica, ki leti v smeri dolžine.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo